Jane Seymour: Ποζάρει στα 72 της με μαγιό, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κόστα Ρίκα

«Ας βουτήξουμε στον ωκεανό των δυνατοτήτων και ας απολαύσουμε τον ήλιο της ευγνωμοσύνης», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram

Η Jane Seymour βρίσκεται για διακοπές στην Κόστα Ρίκα. Μάλιστα,  η 72χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες φορώντας ένα πανέμορφο ολόσωμο μαγιό και επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 

Η Jane Seymour

Η ηθοποιός φορούσε, επίσης, ένα ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου. «Η ζεστασιά της άφιξης του καλοκαιριού είναι σαν ένα απαλό αεράκι που ψιθυρίζει την ελπίδα στις ψυχές μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι μέσα στις αβεβαιότητες της ζωής, υπάρχει πάντα χώρος για χαρά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Jane Seymour

«Ας βουτήξουμε στον ωκεανό των δυνατοτήτων, ας απολαύσουμε τον ήλιο της ευγνωμοσύνης και ας αφήσουμε το πνεύμα μας να πετάξει με τα φτερά των ατελείωτων δυνατοτήτων!», πρόσθεσε η ίδια. 

Τη Δευτέρα, η σταρ του «Live and Let Die» μοιράστηκε μια selfie της χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Έγραψε στη δημοσίευσή της: «Το δέρμα μου λατρεύει απόλυτα τον τροπικό καιρό! Αυτή είναι η ζωή χωρίς μακιγιάζ, η ζωή στη ζούγκλα!». 

Η Jane Seymour

Η ηθοποιός του έχει «ανεβάσει» πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Instagram της, μεταξύ των οποίων και αυτές που τη δείχνουν να ιππεύει ένα άλογο στην παραλία και να κάνει zip lining. 

Η Jane Seymour

Η Jane Seymour

Πηγή: skai.gr