Ιούλιος 2022: Δείτε τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις που κάνει για κάθε ζώδιο ο Κώστας Λεφάκης.

O Ιούλιος είναι ο μήνας που πολλοί σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και οι αστρολόγοι, σε γενικές γραμμές, εκτιμούν πως ο δεύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού θα είναι αρκετά αίσιος και θα ευνοήσει αρκετά ζώδια.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις που κάνει για κάθε ζώδιο ο Κώστας Λεφάκης:

Κριός

Ο μήνας αυτός θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις προσωπικές σας υποθέσεις και να κάνετε μερικές αναγκαίες συνθηκολογήσεις, που όμως θα διευκολύνουν τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας, όσο και αν  πληθαίνουν τα καθημερινά γεγονότα και δέχεστε πιέσεις από τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Παραβλέψτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά δείτε και τις αφορμές που δώσατε κι εσείς. Υπερασπιστείτε  την εργασία σας κόντρα στις αντιξοότητες και μην βιάζεστε να απογοητευτείτε για μια οικονομική αστοχία. Όσοι είστε σε διακοπές, φροντίστε να μην ασχολείστε με ζητήματα που σας φορτίζουν με ένταση.

Ταύρος

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, ανασυγκροτήστε τα προγράμματα σας και κυρίως καλλιεργήστε εναλλακτικές στην εκδοχή που ένα από αυτά αλλάξει ή ανατραπεί. Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη τόσο αισθηματικά όσο και κοινωνικά. Καινούρια ενδιαφέροντα είναι μέσα στο πρόγραμμα για τους περισσότερους, ενώ ενδιαφέρουσα κινητικότητα θα παρατηρηθεί μέσα στο περιβάλλον που κινείστε και εργάζεστε. Γνωριμίες που κάνετε στις διακοπές και προτάσεις που σας γίνονται αποκτούν ενδιαφέρον. Ωστόσο μην βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις. Η οικογένεια και οι ανάγκες ενός παιδιού χρειάζονται διπλωματία και στοργή.

Δίδυμοι

Η περίοδος ευαισθητοποιεί την συναισθηματική και την οικονομική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, λειτουργεί αποκαταστατικά στα ερωτικά σας ωστόσο οι διακυμάνσεις θεωρούνται αναπόφευκτες και ευτυχώς που είστε ευμετάβλητοι και διαλλακτικοί. Οικονομικά προσέξτε την κάθε κίνηση που θα κάνετε και μην αφήνετε εκκρεμότητες να λιμνάζουν. Ένα ζήτημα που διακανονίστηκε πρόσφατα σας δίνει περιθώρια κινήσεων, αλλά το ζήτημα είναι να μην ξεφύγετε από τις δυνατότητές σας. Επαγγελματικά οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά το να κάνετε νέες επιτυχίες είναι πολύ πιθανό.

Καρκίνος

Καινούργια ενδιαφέροντα φαίνεται να ανακαλύπτετε αρκετοί από εσάς τον μήνα των γενεθλίων σας, ενώ παράλληλα ένα ρεύμα έντασης θα παρατηρηθεί στο στενό περιβάλλον σας. Υπερασπιστείτε  σχέσεις που σας αφορούν και αποφύγετε αντιθέσεις που χαλούν ισορροπίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε οποιοδήποτε ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Οι βασικοί τομείς θέλουν ιδιαίτερη προσοχή ενώ η βιασύνη και ο θυμός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι για αυτή την περίοδο. Περιορίστε τους! Ανανεωθείτε όσοι βρίσκεστε σε διακοπές προτιμώντας το μέρος και την παρέα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Λέων

Η περίοδος αναστατώνει το πρόγραμμά σας και σάς υποχρεώνει να ελιχθείτε προκειμένου να επιτύχετε αυτά που σας αφορούν. Μετακινήσεις ταξίδια και γνωριμίες αποκτούν καινούργιο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα αν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, σε κάθε τομέα που σας αφορά. Στα αισθηματικά σας παρουσιάζεστε πιο τυχεροί αλλά και εσείς καλείστε να είστε ευχάριστοι και διαλλακτικοί. Η εργασία θα σας προβληματίσει αλλά λύσεις θα υπάρξουν. Στις διακοπές σας γίνεστε ο άνθρωπος που θέλετε και αυτό δεν μπορεί να σας το χαλάσει κανείς. Αποφύγετε  όμως τους πολυσύχναστους χώρους αν έχετε διαφορετική διάθεση και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Παρθένος

Ο Ιούλιος  βοηθά να αποκαταστήσετε ζημιές που προηγήθηκαν. Η οικονομική σας κατάσταση ωστόσο θα σας απασχολήσει καθώς τα χρήματα δεν θα είναι επαρκή για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες, καθώς προηγήθηκαν έκτακτα έξοδα, άθελά σας. Οι περισσότεροι είστε ευεργετημένοι από το σύστημα και δεν μπορείτε τώρα να επαναστατήσετε. Φυσικά και δεν θα σας λείψει η ψυχαγωγία και προτάσεις που οι άλλοι θα σας κάνουν. Προέχει να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε όπως και τα ταλέντα που έχετε. Αν πιεστείτε πολύ επισπεύστε τις διακοπές σας και βρείτε την πιο πιστευτή δικαιολογία για να τα καταφέρετε.

Ζυγός

Είναι η περίοδος που ηρεμούν τα πνεύματα και εσείς πρέπει λίγο να ξεκουραστείτε από τις ευθύνες και την ένταση που προηγήθηκε. Το ζήτημα είναι να τολμήσετε να ορθώσετε το ανάστημά σας και να μην υποκύπτετε τόσο εύκολα στις ψυχολογικές και συναισθηματικές πιέσεις των άλλων. Διακοπές τώρα λοιπόν, καθώς οι συνθήκες ευνοούν μια ανάπαυλα με όλα όσα έχετε στερηθεί. Αισθηματικά χρειάζεστε χρόνο για να υποστηρίξετε αυτά που θέλετε και να συντονιστείτε με τις επιθυμίες σας. Η κοινωνική ζωή προβλέπεται ευχάριστη και ανανεωτική, αλλά φροντίστε να υπάρχει κι εκεί ένα ρεύμα ανανέωσης που ευνοεί την καλή διάθεση και την επικοινωνία.

Σκορπιός

Ο Ιούλιος φέρνει αποκατάσταση και καλές στιγμές. Λύσεις μπορεί να διαφανούν σε θέματα προσωπικά ενώ αρκετοί εξυπηρετείστε να βάλετε καινούργιους στόχους οι οποίοι θα καλύψουν μελλοντικές σας ανάγκες. Τυχόν διαφωνίες με ανθρώπους που θα προκύψουν τώρα μπορούν να επηρεάσουν την πορεία μιας προσπάθειας, εξαιρετικά σημαντικής για εσάς. Ο Άρης στον Ταύρο από την αρχή του μήνα όμως θα σας καθοδηγήσει και θα σας απαλλάξει από περιττές έγνοιες και ασχολίες. Ευνοούνται ο γάμος και η οικογένεια, ενώ μια συστηματική διαχείριση στην εργασία θα σας οδηγήσει σε νέα καθήκοντα και νέες προοπτικές.

Τοξότης

Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε τα ωφέλιμα από τα περιττά. Ο Ιούλιος είναι μήνας αποκατάστασης και μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου, ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιότητες, αλλά και τον χαρακτήρα σας. Αισθηματικά κάποιοι θα προχωρήσετε σε γάμο, ή θα τον αποφασίσετε με κάποια αφορμή. Οι ελεύθεροι περνάτε μια περίοδο με πολλούς πειρασμούς, αλλά στο τέλος αποφασίζετε να κρατήσετε την ελευθερία σας. Οι διακοπές ευνοούνται και σας προσφέρουν το περιβάλλον που χρειάζεστε για να ευχαριστηθείτε. Οικονομικά η κατάσταση είναι καλύτερη και από εσάς εξαρτάται αν θα την βελτιώσετε περισσότερο.

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος ευνοεί τα φανερά αλλά και τα κρυφά σας σχέδια. Είναι μια περίοδος που προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, αρκεί να ιεραρχήσετε σωστά τις ανάγκες σας, να εκφράσετε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας και να σας υπερασπιστείτε λίγο περισσότερο από ότι στο παρελθόν. Αισθηματικά μη διστάζετε να κινηθείτε αποφασιστικά και μην περιμένετε να καταλάβουν οι άλλοι το ενδιαφέρον σας αν δεν το εκφράσετε αποτελεσματικά. Οικονομικά είστε σε καλύτερη μοίρα από άλλους, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας γίνεται εμμονή και να λειτουργεί σε βάρος της ψυχαγωγίας και των καλών στιγμών αυτού του καλοκαιριού.

Υδροχόος

Αποφασίστε αν θα συνεχίσετε να εξυπηρετείτε υποχρεώσεις ή αν θα ζήσετε ένα φυσιολογικό καλοκαίρι. Ο Ιούλιος είναι προθάλαμος ξεκούρασης και ηρεμίας, αλλά χρειάζεται και τη δική σας αποφασιστικότητα. Ξεφύγετε από όσα σας ταλαιπώρησαν και αναζητήστε ευχάριστες συντροφιές και δραστηριότητες. Ταξίδια και μετακινήσεις έχουν θετικό πρόσημο, γι αυτό μη διστάζετε να ενδίδετε σε προσκλήσεις ή σε σχέδια που περιλαμβάνουν περισσότερη χαρά. Αισθηματικά μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα, δηλαδή μην βρίσκετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, υποστηρίζοντας μια απίθανη να συμβεί, εκδοχή!  Χαλαρώστε και περάστε καλά!

Ιχθύες

Ξεκινά ένας ενδιαφέρων μήνας με αρκετά ευχάριστα γεγονότα, τόσο αναμενόμενα, όσο και απρόοπτα. Η καθημερινότητα σας προσφέρει διεξόδους και σας βοηθά να συντονιστείτε καλύτερα με το κλίμα της εποχής. Ότι σας αφορά μπορεί να τακτοποιηθεί με λιγότερες αντιξοότητες και με εύστοχες κινήσεις και επιλογές. Αισθηματικά η διάθεσή σας εξακολουθεί να είναι ευμετάβλητη, αλλά μην αμφιβάλλετε ότι ερμηνεύετε σωστά την συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Οι ελεύθεροι διασκεδάζετε περισσότερο με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, παρά ενδίδετε στις προκλήσεις που σας απευθύνονται. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές μη βιάζεστε να τα ζήσετε όλα σε μια μέρα, αλλά δώστε περιθώρια ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές. Οικονομικά  προβλέπεται βελτίωση το τελευταίο δεκαήμερο.

Πηγή: Sigmalive