Ίντρις Έλμπα: Η κόρη του «κόπηκε» στην οντισιόν και την ... πλήρωσε εκείνος

Δεν του μιλούσε για εβδομάδες.

Ο Ίντρις Έλμπα (Idris Elba) είπε ότι η κόρη του δεν του μιλούσε για εβδομάδες καθώς δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο στην τελευταία του ταινία, Beast.

Στο νέο θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ηθοποιός, και υποδύεται έναν άνδρα που πρόσφατα έμεινε χήρος και μετακομίζει με τις δύο κόρες του σε καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική κι εκεί όλα αλλάζουν όταν ένα λιοντάρι αρχίζει να τους καταδιώκει.

Την περασμένη εβδομάδα σε ένα επεισόδιο του The Breakfast Club του iHeart Radio, ο Έλμπα αποκάλυψε ότι η 20χρονη κόρη του, Isan, δεν του μιλούσε «για περίπου τρεις εβδομάδες» αφού έχασε τον ρόλο για να παίξει την κόρη του στην ταινία.

«Πέρασε οντισιόν και τελικά δεν είχαμε χημεία. Είναι υπέροχη, αλλά η σχέση στην ταινία, η σχέση με την κόρη μου ήταν... η χημεία δεν ήταν αυτή που έπρεπε για την ταινία, παραδόξως», εξήγησε.

Ο παραγωγός Γουίλ Πάκερ (Will Packer), ο οποίος ενημέρωσε την Isan για την απόφαση, πρόσθεσε: «Της τηλεφώνησα και της μίλησα, γιατί την ξέρω πολύ καιρό».

«Είμαι σαν τον "θείο Γουίλ"», είπε. «Ο Έλμπα έκανε οντισιόν μαζί της, ήταν πολύ σκληρός μαζί της. Είπε [στην κόρη του]: "Άκου, στο τέλος της ημέρας θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ταινία. Σε εμπιστεύομαι, Γουίλ, εμπιστεύσου τον σκηνοθέτη" και ήταν πολύ καλή, πολύ δεμένη».

Η Λία Τζέφρις (Leah Jeffries) και η Ιγιάνα Χάλλεϋ (Iyana Halley) υποδύονται τις κόρες του Έλμπα στην ταινία.

Ο Έλμπα επαίνεσε αργότερα την κόρη του, λέγοντας: «Ήταν πολύ ευγενική γι' αυτό και το ξεπεράσαμε και είμαι πραγματικά περήφανος γι' αυτήν που το

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: κόρη