Κόντρα «υπερβαρέων βαρών»: Ίλον Μασκ εναντίον Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο twitter 

Τα δύο μεγαλύτερα… τρολ κατά πολλούς, συναντήθηκαν με «πεδίο μάχης» το… Twitter 

Κόντρα… «υπερβαρέων βαρών» στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγο για τη λεκτική «αψιμαχία» του εκκεντρικού μεγιστάνα Ίλον Μασκ με τον αντιπρόεδρο  Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ που σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες.  

Τα δύο μεγαλύτερα… τρολ κατά πολλούς, συναντήθηκαν με «πεδίο μάχης» το… Twitter 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μεντβέντεφ χλεύασε την αποχώρηση της Λιζ Τρας από την πρωθυπουργία στη Βρετανία, λέγοντας χαρακτηριστικά «μπάι, μπάι Λιζ Τρας συγχαρητήρια στο μαρούλι». 

Ο Μασκ δεν άφησε να πέσει κάτω το σαρκαστικό σχόλιο του Μεντβέντεφ: «Πολύ καλό τρολ για να είμαι ειλικρινής» παρατήρησε. Για να προσθέσει αιχμηρά σε νέο tweet: «Παρεμπιπτόντως πώς πάει στο Αρτεμόβσκ;» (Bakhmut) την ουκρανική πόλη του Ανατολικής Ουκρανίας όπου οι Ρώσοι συναντούν σκληρή αντίσταση. 

«Θα σε δω στη Μόσχα στην Ημέρα της Νίκης!» απάντησε ο Μεντβέντεφ… 

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας είχε προτείνει αστειευόμενος να απονεμηθεί στον Μασκ ο ρόλος του αξιωματικού εν αποστρατεία για την εμπλοκή του στην ουκρανική κρίση και την προσπάθειά του για ειρήνη με προτάσεις που προκάλεσαν πάντως την έντονη αντίδραση του Κιέβου. 

Medvedev

Πηγή: skai.gr