Η Emily Ratajkowski νιώθει θλίψη, θυμό, αλλά και ενθουσιασμό για το διαζύγιό της

Το μοντέλο παραδέχθηκε ότι δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν ελεύθερη και ότι τα ραντεβού δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστα γι' αυτήν

Το μοντέλο Emily Ratajkowski παραδέχτηκε ότι είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά μετά το διαζύγιό της από τον Sebastian Bear-McClard, αλλά πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά… 

«Νιώθω όλα τα συναισθήματα», δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Harper's Bazaar».

«Νιώθω θυμό, θλίψη. Νιώθω ενθουσιασμό. Νιώθω χαρά. Νιώθω ελαφρότητα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο καλό πράγμα που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι όλα αυτά τα πράγματα, πράγμα που είναι ωραίο, γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι μια χαρά».

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φιλιέται παθιασμένα με έναν όμορφο και μυστηριώδη άντρα κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βραδιάς στη Νέα Υόρκη. Ακριβώς τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της. Το 31χρονο μοντέλο έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ και περνούσε καλά στην αγκαλιά κάποιου άλλου άνδρα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Emily Ratajkowski στη συνέντευξή της παραδέχθηκε ότι δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν ελεύθερη και ότι τα ραντεβού δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστα γι' αυτήν.

«Για να χρησιμοποιήσω τη φράση του TikTok, ήμουν λίγο "pick-me girl", με την έννοια ότι δεν ήμουν πολύ καλή στο να αποφασίζω τι μου αρέσει. Ήθελα πραγματικά να με επιλέξουν. Μου ήταν δύσκολο να βγω ραντεβού με κάποιον και να σκεφτώ πόσο μου άρεσε ή δεν μου άρεσε. Σκεφτόμουν πώς με αντιλαμβάνονταν, τι σήμαινε αυτό, τι ήθελαν από μένα, τι σήμαινε αυτό για την αυτοεκτίμησή μου. Δεν το έχω αυτό πια», πρόσθεσε το μοντέλο. 

Πηγή: skai.gr