Αποκαλύψεις του Ηλία Ψινάκη για τον χωρισμό Βουγιουκλάκη - Μπονάτσου

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο», ανέφερε. 

Ο Ηλίας Ψινάκης, έχει πλέον μεταφέρει στην tv το "Γηροκομείο" που μέχρι πρότινος το βλέπαμε στο YouTube και φιλοξενεί πολλές διασημότητες, αλλά συχνά κάνει αναδρομές στο παρελθόν και σε καταστάσεις που έχει βιώσει ο ίδιος με γνωστούς celebrities.

Και τώρα τον ακούσαμε να μιλά για τον χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13ο λεπτό:

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσoυμε… Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.