Η ινσταγκράμερ που απαγόρευσε το...instagram- Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θέλει η κόρη της να έχει σόσιαλ

Η Μπέκαμ συνέχισε λέγοντας ότι βοηθά την κόρη της να περιβάλλεται από καλούς φίλους σε μια προσπάθεια να τονώσει την αυτοπεποίθησή της.

Kι όμως, η "αρχιέρεια"  του instagram, Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της Ντέιβιντ, απαγόρευσαν στη 10χρονη κόρη τους Χάρπερ, να έχει σόσιαλ μίντια.

Το πρώην Spice Girl, είπε ότι θέλει να προστατεύσει την κόρη της από τα «body shamers» που μπορεί να την πληγώσουν συναισθηματικά καθώς είναι πολύ μικρή σε ηλικία.

Μιλώντας στη Vogue της Αυστραλίας η 48χρονη σταρ είπε: «Βλέποντας πόσο σκληροί μπορεί να είναι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο ναι, πραγματικά ανησυχώ».

«Δεν θέλω να ντρέπεται το σώμα της» είπε και πρόσθεσε πως «Η Χάρπερ δεν είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ακόμα για τυχόν προσπάθειες κάποιων να την κάνουν να αισθανθεί άσχημα με το σώμα της».

Η Μπέκαμ, η οποία είναι επίσης μητέρα του 23χρονου Μπρόκλιν, του 19χρονου Ρομέο και του 17χρονου Κρούζ συνέχισε λέγοντας ότι βοηθά την κόρη της να περιβάλλεται από καλούς φίλους σε μια προσπάθεια να τονώσει την αυτοπεποίθησή της.

Πηγή: skai.gr