Σάλος με κίνηση της Νάνσι Πελόζι -Έσπρωξε κόρη βουλευτή για να φωτογραφηθεί

Αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά της ομιλήτριας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Σάλος και βροχή αντιδράσεων έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Πρόεδρο της Αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόζι η οποία σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, σπρώχνει την κόρη μιας βουλευτή η οποία στεκόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε την περασμέμνη εβδομάδα κατά την ορκωμοσία μιας νέας βουλευτή των Ρεπουμπλικανών, της Mayra Flores η οποία είναι από το Τέξας και το κοριτσάκι που η Νάνσι Πελόζι έσπρωξε ήταν η κόρη της.

Σκοπός της Νάνσι Πελόζι, απ' ότι φάνηκε από το βίντεο, ήταν να απομακρύνει με τον αγκώνα της το μικρό κοριτσάκι από το πλάνο. Όταν η Mayra Flores είδε το βίντεο το οποίο και έγινε viral, έγραψε: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι για μια φωτογραφία.Τελεία! Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε να την ενοχλήσει. Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία της σαν βασίλισσα».

Όσο το βίντεο γινόταν viral πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τη συμπεριφορά της Προέδρου. Κάποιοι ανέφεραν ότι η Πρόεδρος συμπεριφέρθηκε σαν τη Μαρία Αντουανέτα ενώ ο ηθοποιός James Woods ανέφερε πως η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών έδειξε το ποια πραγματικά είναι, το αληθινό της πρόσωπο.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Benny Johnson από την άλλη αποκάλεσε τη Νάνσι Πελόζι, «μάγισσα».

Να σημειωθεί πως η Mayra Flores είναι η πρώτη Μεξικανή που κατάφερε να γίνει μέλος του Κονγκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πηγή: Must