Ποια είναι η Mila Antonova που φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Bill Gates;

Λεπτομέρειες για τη σχέση του φερόμενου ως παράνομου ζευγαριού αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στην Wall Street Journal την Κυριακή.

Η υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Γκέιτς με μια Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ αποκαλύφθηκε το Σαββατοκύριακο έπειτα αναφορών ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν απείλησε να εκθέσει στο παρελθόν το ειδύλλιο.

Η υποτιθέμενη Ρωσίδα ερωμένη του Γκέιτς, Mila Antonova, πρέπει να ήταν γύρω στα 20 της όταν το ζευγάρι υποτίθεται ότι είχε σχέση.

Ο δισεκατομμυριούχος τιτάνας της τεχνολογίας αντίστοιχα ήταν στα 50 του και θα ήταν ακόμα παντρεμένος με την τότε σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

Λεπτομέρειες για τη σχέση του φερόμενου ως παράνομου ζευγαριού αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στην Wall Street Journal την Κυριακή.

Η Antonova, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία, είναι μια πολύ επιτυχημένη και γνωστή παίκτρια μπριτζ.

Τελείωσε το πανεπιστήμιο στην πατρίδα της, στο οποίο και φοίτησε από το 2000 έως το 2005, σύμφωνα με το πλέον διαγραμμένο προφίλ της στο LinkedIn.

Μετά τη μετεγκατάστασή της στις ΗΠΑ, η Antonova άρχισε να εργάζεται ως μηχανικός λογισμικού στο Σαν Φρανσίσκο.

ρξξρ

Ίδρυσε επίσης ένα κλαμπ μπριτζ κάποια στιγμή μετά την άφιξή της στην Αμερική.

Πολύ λίγα γνωρίζουμε για την οικογένειά της ή την ανατροφή της στη Ρωσία.

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft διασταυρώθηκε για πρώτη φορά με την κοπέλα στα τέλη του 2009 σε ένα τουρνουά μπριτζ στην Ουάσιγκτον, DC.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο το 2010, η Antonova είχε μιλήσει για τη συνάντηση με τον Gates στο Πρωτάθλημα Bridge της Βόρειας Αμερικής ένα χρόνο νωρίτερα.

«Δεν τον χτύπησα, αλλά προσπάθησα να τον κλωτσήσω με το πόδι μου», είπε στο βίντεο.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς ο Γκέιτς και η Αντόνοβα ξεκίνησαν την υποτιθέμενη σχέση τους ή πόσο καιρό μπορεί να έχει διαρκέσει.

Πάντως κείνη την εποχή, ο Γκέιτς ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του Μελίντα, με την οποία έχει τρία παιδιά.

Το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο του 2021 μετά από 27 χρόνια γάμου.

Πηγή: skai.gr