Η Μέγκαν Μαρκλ παρηγορεί τον πρίγκιπα Χάρι – Η ομάδα του δεν προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος πόλο

Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν ντυμένη χαλαρά, φορούσε ένα τζιν πουκάμισο και σορτς, με φλατ δερμάτινα σανδάλια σε ελληνικό στιλ και παρακολουθούσε τον αγώνα με προσοχή

Όπως γράφει η «Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ παρηγορεί τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος πόλο στη Σάντα Μπάρμπαρα. 

Ντυμένη χαλαρά με ένα τζιν πουκάμισο και σορτς, με φλατ δερμάτινα σανδάλια σε ελληνικό στιλ, η Δούκισσα του Σάσεξ παρακολουθούσε τον αγώνα με προσοχή. Μάλιστα, η ίδια εμφανίστηκε με μια λεμονάδα στο χέρι. 

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ντυμένη χαλαρά με ένα τζιν πουκάμισο και σορτς

Ο πρίγκιπας Χάρι εντάχθηκε στην ομάδα πόλο «Los Padres» τον Μάιο, με το όνομα Harry Wales και πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες παίζοντας μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα δημιουργήθηκε από τον 45χρονο Nacho Figueras, επαγγελματία του πόλο και μοντέλο, αλλά και παλιό φίλο του... «άτακτου» Χάρι. 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η αιτία για την ήττα του πρίγκιπα Χάρι στο πόλο οφείλεται στην κακή σχέση που έχει με τον αδερφό του Ουίλιαμ, κάτι που φάνηκε και στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, αυτή και ο Χάρι κάθονταν μαζί κάτω από μια τέντα. Ήλπιζαν να κερδίσουν την πρόκριση στον τελικό, αλλά τελικά έχασαν τον αγώνα. 

Η ομάδα του πρίγκιπα Χάρι δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος πόλο στη Σάντα Μπάρμπαρα

Εν τω μεταξύ, φίλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκάλυψαν ότι, «αγαπάει πραγματικά τον Χάρι και νιώθει ότι έχασε το μόνο άτομο, εκτός από τη σύζυγό του, που καταλάβαινε αυτή την παράξενη ζωή τους». Ωστόσο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πιστεύει ότι ο Χάρι έχει ξεπεράσει τα όρια. 

«Εκτοξεύει τη μία κατηγορία μετά την άλλη, γνωρίζοντας ότι η σιωπή είναι η μόνη επιλογή της οικογένειας, επειδή δεν θέλει να παρασυρθεί σε ένα δημόσιο καβγά», αναφέρουν οι φίλοι του.

Και προσθέτουν: «Βλέπει πόσο έχει αναστατωθεί ο πατέρας του από όλα αυτά και αυτό πονάει». 

Πηγή: skai.gr