Η Μαντόνα μετάνιωσε και για τους δύο γάμους της – Αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένη στο σεξ και θα ήθελε να είναι δασκάλα

Η μητέρα έξι παιδιών παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να εκφραστεί ως καλλιτέχνιδα όσο ήταν παντρεμένη με τον Γκάι Ρίτσι

Η «ασυγκράτητη»… Μαντόνα απάντησε σε 50 ερωτήσεις θαυμαστών της σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ της, την καριέρα της, τις ένοχες απολαύσεις και τις μεγαλύτερες τύψεις της. Σε ένα νέο βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube, η 64χρονη ποπ σταρ ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της και τι είναι αυτό. 

«Να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», δήλωσε η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τον Σον Πεν, από το 1985 έως το 1989, και τον Γκάι Ρίτσι, από το 2000 έως το 2008.

Όταν ρωτήθηκε πώς συνεχίζει να βρίσκει έμπνευση σε έναν κόσμο που είναι τόσο διαφορετικός από το ξεκίνημά της, η ερμηνεύτρια είπε ότι «αν είσαι περίεργος άνθρωπος και δίνεις προσοχή στη ζωή δεν θα σταματήσεις ποτέ να εμπνέεσαι». 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ είχε και άλλες αποκαλύψεις για το κοινό της. Όπως ότι η «αγαπημένη της εμμονή» είναι το σεξ και ότι αν δεν ήταν μουσικός θα ήθελε πολύ να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η μητέρα έξι παιδιών παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να εκφραστεί ως καλλιτέχνιδα όσο ήταν παντρεμένη με τον Γκάι Ρίτσι.

«Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα φυλακισμένη. Δεν μου επιτρεπόταν πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου», είχε δηλώσει στην εφημερίδα «The Sun» το 2015. «Πρέπει να βρεις κάποιον που αποδέχεται αυτό που είσαι και νιώθει άνετα με αυτό».  


Προηγουμένως, η Μαντόνα είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να την «πατήσει τρένο», παρά να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Μιλώντας για την καριέρα της είπε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας τους, «Me Against The Music». 

Πηγή: skai.gr