Κλείσιμο

Το πόδι του Μπερνάρντ είναι... έργο τέχνης: Το τατουάζ με τον Πίκατσου και τον Μπαγκς Μπάνι- Δείτε φωτό

Eάν παρατηρήσετε με προσοχή το πόδι του διακρίνονται χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια. Παιδικά της “Warner” και της “Disney” με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι μας, και μάλλον ο ίδιος.

Ο Βραζιλιάνος άσσος Μπερνάρντ, είναι το μεγάλο μπαμ της μεταγραφική περιόδου για τον Παναθηναϊκό. Παρότι δεν έχει ακόμα αγωνιστεί με τα πράσινα, αν και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή με τον Λεβαδειακό, το νέο μεταγραφικό απόκτημα έχει καταφέρει να “σπείρει” χαρά και ελπίδες στον πράσινο κόσμο.

Όμως, λίγοι έχουν παρατηρήσει το τατουάζ που έχει στα πόδια του.

 Το δεξί του πόδι αποτελεί έναν καμβά ζωγραφικής για τους tattoo artists. Στην παρακάτω φωτογραφία, εάν παρατηρήσετε με προσοχή, διακρίνονται χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια. Παιδικά της “Warner” και της “Disney” με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι μας, και μάλλον ο ίδιος.

Τατουάζ του Μπερνάρντ

Bugs bunny, το κογιότ απ’ το Roadrunner (μπιμπ μπιμπ για τους… γνώστες), ο Ροζ Πάνθηρας, ο Ταζ και κάτω δεξιά ο Μπάρτ Σίμσον. Φαίνεται ότι ο Μερνάρντ ξέρει να εκτιμά τα… ωραία πράγματα στην ζωή και πως έχει μεγαλώσει με πολύ καλά πρότυπα. Μένει να δούμε στην πράξη, άμα είναι σίφουνας σαν τον Ταζ, έξυπνος όπως το Κογιότ και εάν μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους του όπως ο Bugs.

Πηγή: PAOPANTOU