Η έγκυος Rihanna: «Ανέβασε» φωτογραφίες της που θηλάζει τον γιο της RZA

Η τραγουδίστρια του «Umbrella», η οποία περιμένει αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί της, θα γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι 

Η Rihanna μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη σειρά φωτογραφιών με τον εαυτό της να θηλάζει τον γιο της, RZA, ενώ φοράει ένα μαύρο σουτιέν εγκυμοσύνης από το brand ρούχων της, Savage x Fenty. Καθώς θήλαζε το αγοράκι της, η 35χρονη σούπερ σταρ έδειχνε ευτυχισμένη, το ίδιο και ο μικρός «μπόμπιρας». Στις εικόνες, η τραγουδίστρια του «Umbrella», η οποία περιμένει αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί της, κοίταζε τον γιο της καθώς ήταν ξαπλωμένος. Η Rihanna γέννησε τον RZA τον Μάιο του 2022.

Η έγκυος Rihanna

Νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα ότι ήταν έγκυος και πάλι και το ζευγάρι σύντομα θα υποδεχόταν το δεύτερο παιδί του. Η τραγουδίστρια έκανε την ιδιαίτερη ανακοίνωση στο Super Bowl LVII Halftime Show τον Φεβρουάριο. 

Η έγκυος Rihanna

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, που έχει προταθεί πέντε φορές για Emmy, αποκάλυψε και χάιδεψε την κοιλιά της μέσα σε ένα κολλητό κόκκινο κοστούμι. Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε αργότερα τα νέα για το μωρό στο «The Hollywood Reporter». Το ζευγάρι ήταν μακροχρόνιοι φίλοι, από τότε που ο Rocky συνόδευσε τη Rihanna στην περιοδεία της «Diamond Tour», το 2013.

Σχεδόν επτά χρόνια αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ειδύλλιο, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει και η σχέση τους επισημοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020. Η σταρ του «Love On The Brain» έχει δηλώσει ότι θέλει τρία ή τέσσερα παιδιά σε συνέντευξή της στη βρετανική «Vogue» το 2020. 
 

Πηγή: skai.gr