Η Camila Morrone διασκεδάζει μετά τον χωρισμό της από τον DiCpario

Η ίδια φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες περί θλιμμένης διάθεσης και με ένα Instagram story, μας έδειξε πόσο ευχάριστα περνά στις νυχτερινές εξόδους με φίλους

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Leonardo DiCaprio, η Camila Morrone βγήκε για μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο της και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το mood της, καθώς οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την έδειχναν μουτρωμένη.

Επίσης, μετά τη βόλτα η μελαχρινή καλλονή συνάντησε έναν φίλο της, με τον οποίο συζήτησαν για αρκετή ώρα απόλαυσαν το καφεδάκι τους σε ένα μαγαζί.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η ίδια φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες περί θλιμμένης διάθεσης και με ένα Instagram story, μας έδειξε πόσο ευχάριστα περνά στις νυχτερινές εξόδους με φίλους, καθώς η ίδια ήταν χαμογελαστή και φαίνεται ότι διασκέδαζε με την ψυχή της. Στην συγκεκριμένη έξοδο μαζί της ήταν η νέα της φίλη Kaia Gerber.

Από τη συγκεκριμένη φωτογραφία που μοιράστηκε, τις εντυπώσεις κλέβει και το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, το οποίο αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το καλογυμνασμένο της σώμα.

Πηγή: Must