Άννα Βίσση: «Με τον Καρβέλα κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε»

Η Άννα Βίσση μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που είχε να αντιμετωπίσει, τον χωρισμό, και την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα

Έναν άγνωστο καυγά της με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος μάλιστα διήρκεσε αρκετά μεγάλο διάστημα, αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

«Μία δύσκολη στιγμή ήταν που μάλωσα με τον Νίκο και κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε. Ήταν η πιο στενάχωρη περίοδος στη ζωή μου» είπε η τραγουδίστρια μιλώντας σε κυπριακό μέσο ενημέρωσης.

«Πονούσα κάθε μέρα που ξυπνούσα, αλλά ήμουν εγωίστρια. Μας έκανε καλό αυτό όμως, γιατί όταν ξανά συναντηθήκαμε ήταν συγκινητικό, ανανεωτικό, βρήκαμε καινούργια πράγματα να πούμε» συνέχισε.

Στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και κύριο αντικείμενο της κουβέντας, ήταν η σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα... Εκεί οι αποκαλύψεις «πήραν φωτιά». Μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που είχε να αντιμετωπίσει, τον χωρισμό, ενώ αναφέρθηκε και στη θρησκεία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν κάνει πολλά λάθη αυτοί που εκπροσωπούν τη θρησκεία».

Αποκάλυψε επίσης ότι κάνει αυστηρή διατροφή, γυμνάζεται για να παραμένει fit και ποτέ της δεν έκανε καταχρήσεις. Τέλος, αναφορά έκανε και στην Eurovision ανέφερε πως δεν μπορούσε να βγει η φωνή της και έπρεπε να πάρει φαρμακευτική αγωγή. 

Πηγή: Must