Τζένιφερ Λόρενς: «Αναρωτιόμουν αν θα αγαπήσω το γιό μου όσο τη γάτα μου»

Θυμάμαι ότι περπατούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου στους εννέα μήνες περίπου και είπα "όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως Θα τον αγαπήσω όσο τη γάτα μου;

Η ηθοποιός του "Hunger Games" και ο Cooke Maroney καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Φεβρουάριο του 2022, αφού παντρεύτηκαν το 2019.

Επτά μήνες αργότερα, οι θαυμαστές έχουν επιτέλους καινούργια νέα για το νεογέννητο, καθώς η Vogue επιβεβαίωσε ότι γέννησε ένα αγόρι και το το όνομα είναι Cy.

Το παιδί πήρε το όνομά του από τον Cy Thombly, έναν ζωγράφο που ο Maroney, ο οποίος είναι διευθυντής γκαλερί τέχνης, θεωρεί έναν από τους αγαπημένους του.

«Είναι τόσο τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα. Μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετική για όλους. Αν πω, «Ήταν καταπληκτικό από την αρχή», μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν πως εν ήταν καταπληκτικό για εκείνους στην αρχή και θα αισθανθούν άσχημα», είπε στο δημοσίευμα.

«Ευτυχώς έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς. Μου είπαν ότι είναι τρομακτικό. Ότι μπορεί να μην συνδεθείς αμέσως. Μπορεί να μην το ερωτευτείς αμέσως το παιδί. Έτσι ένιωσα τόσο προετοιμασμένη να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι περπατούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου στους εννέα μήνες περίπου και είπα "όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.Θα τον αγαπήσω όσο τη γάτα μου;».

Αυτή η ανησυχία τελείωσε μετά τη γέννησή ωστόσο, με τη ίδια να λέει ότι το πρωί αφότου καλωσόρισε τον Cy, ένιωθε ότι «όλη της η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή» επειδή «ήταν πολύ ερωτευμένη». Αυτή η αγάπη εξαπλώθηκε σε «όλα τα μωρά παντού», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: MUST

Πηγή: Must