Η Adele ξέσπασε σε κλάματα στην σκηνή όταν θεατής της έδειξε φωτογραφία της συζύγου του που δεν ζούσε - Δείτε βίντεο

Η τραγουδίστρια περπατούσε ανάμεσα στους θεατές, ερμηνεύοντας το When We Were Young, όπου είδε έναν άνδρα να της δείχνει μια φωτογραφία στο κινητό του

Σε κλάματα ξέσπασε η Adele πάνω στην σκηνή αφού δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της όταν ένας από τους θεατές της έδειξε στο κινητό του τηλέφωνο τη γυναίκα του η οποία όπως φαίνεται δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η τραγουδίστρια περπατούσε ανάμεσα στους θεατές, ερμηνεύοντας το When We Were Young, όπου είδε έναν άνδρα να της δείχνει μια φωτογραφία στο κινητό του.  Στη συνέχεια, τραγουδώντας το Someone Like You στη σκηνή, η Adele χαμογέλασε και αφιέρωσε το τραγούδι στον συγκεκριμένο άνδρα: «Αυτό για εσάς κύριε, που μου έδειξες φωτογραφία της γυναίκας στο τηλέφωνο».

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You - Adele

Αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία της η τραγουδίστρια αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μιλήσει με το κοινό και να εξηγήσει τι συνέβη. «Όταν περπατάω μέσα στο πλήθος», είπε, κάνοντας μια παύση και άρχισε να βουρκώνει.

«Μακάρι να μπορούσατε να δείτε αυτό που είδα εγώ. Ξέρω ότι μιλάω με λίγους ανθρώπους κάθε βράδυ, αλλά μετά βλέπω απλώς μικρές ιστορίες. Υπήρχε ένας άντρας. Είναι εκεί — μπορείτε να τον δείτε να κρατάει το τηλέφωνό του ψηλά;», πρόσθεσε η Adele και άρχισε να κλαίει. 

 «Νομίζω ότι είναι η γυναίκα του στο τηλέφωνό του και δεν νομίζω ότι είναι εδώ, και αυτό με συγκίνησε πραγματικά» είπε. 

«Φαίνεται ότι είσαι εδώ μόνο σου και λυπάμαι πολύ», συνέχισε. «Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου και λυπάμαι πολύ που δεν είχα συνειδητοποιήσει τι μου έδειχνες μέχρι που ήρθα εκεί. Βλέπω αυτές τις μικρές πτυχές από τις ζωές των ανθρώπων και είναι τόσο όμορφο».

Πηγή: skai.gr