Κλείσιμο

Hugh Jackman: Πληρώνει όσο-όσο την πρώην σύζυγό του για να κρατήσει τα μυστικά του ασφαλή…

Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω για το διαζύγιό του 

Το διαζύγιο του Hugh Jackman από την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Deborra-Lee Furness, φημολογείται ότι θα συνοδεύεται από ένα ιλιγγιώδες ποσό, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός είναι διατεθειμένος να αποχωριστεί ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του ύψους 100 εκατ. δολαρίων με αντάλλαγμα τη «σιωπή» της Furness για τη σχέση τους. Η πληρωμή φέρεται να εξαρτάται από τη Furness, καθώς στο «τραπέζι» υπάρχει το χαρτί της συμφωνίας εμπιστευτικότητας για την προστασία των προσωπικών λεπτομερειών του γάμου τους.

Άνθρωπος κοντά στο πρώην ζευγάρι ανέφερε: «Το μέλημα του ηθοποιού δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει κανένα από αυτά να βγει προς τα έξω. Φαίνεται ότι το πρωταρχικό κίνητρο του Jackman σε αυτόν τον διακανονισμό του διαζυγίου είναι να διατηρήσει την ιδιωτική του ζωή και να προστατεύσει τη φήμη του».

Παρά το επικείμενο διαζύγιο, ο Jackman αναμένεται να είναι γενναιόδωρος στο διακανονισμό του με την Furness. Ο ίδιος άνθρωπος πρόσθεσε: «Ας πούμε ότι η πρώην σύζυγός του δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για το αν θα βρει δουλειά. Θα έχει αρκετά χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής της - αν υπογράψει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας». 

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, ξεκίνησε το ταξίδι του πολύ πριν ο Jackman γίνει σούπερ σταρ. Η Furness, Αυστραλή ηθοποιός και παραγωγός, ήταν εκείνη που βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην αρχή της σχέσης τους. Τώρα, καθώς διανύουν τον χωρισμό τους, φαίνεται ότι ο Jackman είναι αποφασισμένος να προστατέψει τα μυστικά του και να διασφαλίσει ότι η Furness θα παραμείνει σιωπηλή σχετικά με την κοινή τους ζωή. 

Η ανακοίνωση του διαζυγίου προκάλεσε σοκ σε πολλούς, καθώς ο Jackman και η Furness ήταν πάντα ενωμένοι. Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψαν ότι ήταν «εντελώς χαμένος» χωρίς τη σύζυγό του, τονίζοντας το συναισθηματικό τίμημα που του έχει επιφέρει ο χωρισμός.

Πηγές από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού αποκάλυψαν ότι γράφει «μεγάλες βόμβες» στα απομνημονεύματά του, όντας επιτέλους ειλικρινής με τον εαυτό του για το διαζύγιο. Το να εξηγήσει την οπτική του θα είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία επούλωσής του. Μένει να δούμε τι αποκαλύψεις θα γράψει στα απομνημονεύματά του, αλλά είναι σαφές ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι έτοιμος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ανακτήσει τον έλεγχο της αφήγησής του.

Πηγή: skai.gr