Hailey Bieber: Διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης - Έχει μια κύστη ωοθήκης σε μέγεθος μήλου

Δεν είναι η πρώτη φορά, που το γνωστό μοντέλο αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για ένα θέμα υγείας της

Η Hailey Bieber χρησιμοποίησε για ακόμη μία φορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελα έγκυο. 

Η Hailey Bieber σήκωσε την μπλούζα της, έδειξε την πρησμένη κοιλιά της και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη, αλλά για μια κύστη σε μέγεθος μήλου, η οποία βρίσκεται στην ωοθήκη της και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας. 

Η Hailey Bieber

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου, η οποία έχει το μέγεθος ενός μήλου. Δεν έχω ενδομητρίωση, ούτε και πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά είχα ξανά στο παρελθόν κύστη στην ωοθήκη και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο», έγραψε το γνωστό μοντέλο στο Instagram. 

«Με πονάει και πολλές φορές με κάνει να νιώθω ναυτία, φούσκωμα, κράμπες και να είμαι ευαίσθητη συναισθηματικά. Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά πώς είναι και μπορείτε να καταλάβετε», πρόσθεσε η Hailey Bieber. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που το γνωστό μοντέλο αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για ένα θέμα υγείας της, καθώς πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε το «μίνι εγκεφαλικό» που έπαθε, αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει. 

Ένα χειρουργείο έδωσε λύση στο πρόβλημα υγείας της, ωστόσο όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί, είχε τρομάζει πολύ, το ίδιο και η οικογένειά της, και επιθυμούσε μέσα από τη δική της ιστορία να ευαισθητοποιήσει όλο και περισσότερους να βάλουν σε προτεραιότητα την υγεία τους, αλλά και τις τακτικές προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: skai.gr