Κλείσιμο

H Cher πουλά την έπαυλή της στο Μαλιμπού σε τιμή ευκαιρίας – Με 75 εκατ. δολάρια γίνεται δική σας – Δείτε φωτογραφίες

«Το σπίτι μου είναι τόσο ξεχωριστό επειδή είναι το καταφύγιό μου, το φρούριό μου. Το μόνο μέρος που έχω ιδιωτική ζωή», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια το 2002 

Η Cher αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή της στο Μαλιμπού σε τιμή ευκαιρίας. Για την ακρίβεια το ποσό που ζητά η διάσημη τραγουδίστρια είναι 75 εκατ. δολάρια. 

Η 76χρονη Σερ έβαλε πωλητήριο στο σπίτι – σε στυλ ιταλικής αναγέννησης- για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022, σύμφωνα με την «Wall Street Journal». Αφού δεν κατάφερε να βρει αγοραστή, το ακίνητο βγαίνει ξανά στην αγορά έξι μήνες αργότερα με μείωση της τιμής κατά 10 εκατ. δολάρια.

H Cher πουλά την έπαυλή της

Το σπίτι με τα επτά υπνοδωμάτια και τα εννέα μπάνια διαθέτει, επίσης, γήπεδο τένις και πισίνα υπερχείλισης. Με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό, το ακίνητο -το οποίο βρίσκεται στην Pacific Coast Highway- διαθέτει απίστευτη θέα από τα τοξωτά παράθυρα. Στην είσοδο είναι φυτεμένοι 40 φοίνικες, σύμφωνα με την WSJ, και υπάρχει μια αυλή με σιντριβάνι σε σχήμα οκταγράμμου.

H Cher πουλά την έπαυλή της

Η Cher έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ήθελε να χτίσει τη δική της «εκδοχή του Venetian», αφού εμπνεύστηκε από τις επισκέψεις της στη Βενετία και την Casa Casuarina, την έπαυλη του εκλιπόντος φίλου της, Gianni Versace, στο South Beach του Μαϊάμι, σύμφωνα με το «Architectural Digest».

H Cher πουλά την έπαυλή της

«Άρχισε να διαβάζει για την ιταλική αναγέννηση, πήρε 50 βιβλία και μου παρουσίαζε ιδέες», δήλωσε στο AD ο σχεδιαστής και παλιός φίλος της Cher, Ron Wilson. «Τόσο δομικά όσο και όσον αφορά στο εσωτερικό, αυτό το σπίτι ήταν η ιδέα της Cher. Η δουλειά μου είναι να ερμηνεύσω αυτό που σκέφτεται».

H Cher πουλά την έπαυλή της

Το σπίτι χρειάστηκε πέντε χρόνια για να χτιστεί και χρησιμοποιήθηκαν διάφορα πολυτελή υλικά από την Ιταλία και τη Γαλλία, χειροποίητο μπρούντζο στις πόρτες και πλακάκια από την Ισπανία και το Μαρόκο, σύμφωνα με την καταχώριση.

H Cher πουλά την έπαυλή της

«Κάθε μέρα, όταν ξυπνάω και κοιτάζω έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου, δεν μπορώ να μην εκπλαγώ», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της. «Το σπίτι μου είναι τόσο ξεχωριστό γιατί είναι το καταφύγιό μου, το φρούριό μου, πραγματικά - το μόνο μέρος που έχω ιδιωτικότητα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος που θα προτιμούσα να βρίσκομαι. Νιώθω άνετα εδώ. Αυτό το σπίτι με αγκαλιάζει», πρόσθεσε η Cher. 

H Cher πουλά την έπαυλή της

Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν επιρροές από όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλο μαροκινός πολυέλαιος και το μπάνιο έχει σχεδιαστεί σαν χαμάμ με τουρκικά ξύλινα παραβάν, σύμφωνα με την WSJ.

H Cher πουλά την έπαυλή της

Εκτός από τα επτά υπνοδωμάτια, υπάρχει, επίσης, ένας πύργος που χρησιμεύει ως ξενώνας. Η κύρια σουίτα διαθέτει αίθουσα διαλογισμού και δύο ντουλάπες, συμπεριλαμβανομένης μιας που λειτουργεί και ως δωμάτιο πανικού. 

Το κάτω επίπεδο του σπιτιού φέρεται να φιλοξενεί ένα εσωτερικό-υπαίθριο γυμναστήριο και ένα θέατρο, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια-ηθοποιός έχει ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο για περούκες. 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: έπαυλη