Gisele: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία και με τις 5 αδερφές της

Όλα αυτά τα χρόνια, το διάσημο μοντέλο προσπαθούσε να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Gisele Bündchen «ανέβασε» στα μέσα κοινωνική δικτύωσης μια σπάνια φωτογραφία της πολυμελούς οικογένειάς της κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην πατρίδα της, τη Βραζιλία.

«Πάντα στην καρδιά μου και στις προσευχές μου», έγραψε το διάσημο μοντέλο στην ανάρτησή της. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Gisele πόζαρε με τη μαμά Vânia και τον μπαμπά Valdir, καθώς και με τις πέντε αδελφές της, Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela και Patricia. 

Η οικογένεια της Ζιζέλ

Όλα αυτά τα χρόνια, η Gisele Bündchen προσπαθούσε να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η ίδια στο βιβλίο της «Lessons: My Path to a Meaningful Life» έγραψε ότι είχε την καλύτερη παιδική ηλικία στον κόσμο. 

Οι γονείς της Ζιζέλ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

«Ήμασταν έξι κορίτσια στο τραπέζι, έξι φωνές που σηκώνονταν για να μιλήσουν ή να γελάσουν ή να διαφωνήσουν ταυτόχρονα», έγραψε, σύμφωνα με το «Us Weekly». «Μια μέρα ο μπαμπάς μου έθεσε έναν κανόνα: αν κάποια από εμάς είχε κάτι να πει, έπρεπε να σηκώσει το χέρι της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Πιο πρόσφατα, η Gisele έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη δίδυμη αδελφή της σε μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί στο Μαϊάμι, τον Μάιο. Τότε, δήλωσε στο «People» ότι εκείνη και η Patricia είναι «πολύ κοντά». «Εμπιστευόμαστε η μία την άλλη και θέλουμε πάντα το καλύτερο για την άλλη και αυτό είναι ανεκτίμητο».
 

Πηγή: skai.gr