Κλείσιμο

Υπάρχει και δεύτερο sex tape με την Καρντάσιαν; Τι απαντά η ίδια

Είναι πλέον γνωστό πως πριν η Κιμ Καρντάσιαν γίνει αυτό που είναι σήμερα, είχε διαρρεύσει ένα sex tape της που την έδειχνε στις προσωπικές της στιγμές με τον τραγουδιστή και πρώην σύντροφό της Ray J. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το Jason Lee, o Kanye West ισχυρίστηκε πως είχε στην κατοχή του ένα λάπτοπ με ανέκδοτο υλικό της Κιμ με τον Ray J και προφανώς αυτή η δήλωση άνοιξε ξανά πολλές συζητήσεις.

Ωστόσο, εκπρόσωπος τύπου της σταρ μιλώντας στο περιοδικό People, αρνήθηκε την ύπαρξη δεύτερου sex tape. 

«Μετά από έλεγχο, δεν βρέθηκε τίποτα σεξουαλικό, μόνο πλάνα στο αεροπλάνο πηγαίνοντας Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ και εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι. Η Κιμ επιμένει σταθερά ότι δεν υπάρχει νέα δεύτερη κασέτα. Μετά από 20 χρόνια, εύχεται πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της δικαιοσύνης».

H Καρντάσιαν έχει αναφερθεί πολλές φορές στο εν λόγω sex tape τα τελευταία χρόνια με χιουμοριστική διάθεση. Πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε στο Saturday Night Live είχε πει ''εκπλήσσομαι που είμαι εδώ. Δεν έχω κυκλοφορήσει κάποια ταινία εδώ και πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, μόνο μία ταινία κυκλοφόρησα και κανείς δεν μου είπε πως κυκλοφορεί. Πρέπει να το είχε ξεχάσει η μαμά μου'' αναφερόμενη στις φήμες πως η Kris Jenner διέρρευσε το sex tape για να γίνει διάσημη η κόρη της. 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: Must