Έμμα Τόμσον: «Μυρωδιά» δεν είχε πάρει για την απιστία του πρώην συζύγου της – Ήμουν εντελώς τυφλή

Το ζευγάρι χώρισε το 1995. Αποκαλύφθηκε ότι ο Branagh είχε σχέση με την πρωταγωνίστρια του Harry Potter

Η Έμμα Τόμσον παραδέχτηκε ότι ήταν εντελώς τυφλή για τη σχέση του πρώην συζύγου της, Kenneth Branagh, με την «πέτρα του σκανδάλου», Έλενα Μπόναμ Κάρτερ. 

Μάλιστα, η Τόμσον παραδέχτηκε ότι όταν το έμαθε, ένιωσε μη αγαπητή. Η 63χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύζυγό της το 1989, μόλις δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, αλλά η απιστία του με την Έλενα έβαλε τέλος στον εξαετή γάμο τους το 1995.

Η Έλενα πιστεύεται ότι ξεκίνησε σχέση με τον Κένεθ το 1994 και η σχέση τους διήρκεσε, περίπου, 5 έτη. Η Έμμα Τόμσον λέει ότι ήταν «εντελώς τυφλή», για το γεγονός ότι ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Κάρτερ. 

Η Έμμα Τόμσον και ο Kenneth Branagh γνωρίστηκαν το 1987 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Fortunes of War». Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, το 1989.

Το ζευγάρι χώρισε το 1995. Αποκαλύφθηκε ότι ο Branagh είχε σχέση με την πρωταγωνίστρια του Harry Potter, με την οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει το 1994 στην ταινία «Mary Shelley's Frankenstein».

Σε συνέντευξή της στο «The New Yorker», η Τόμσον αναφέρθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Sense and Sensibility», για την οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Σύμφωνα πάντα με το άρθρο, η Τόμσον «ταπεινώθηκε, εν μέρει, από την ίδια της την ηλιθιότητα», που δεν κατάλαβε αυτή τη σχέση. 

«Αυτό που έμαθα ήταν πόσο εύκολο είναι να τυφλωθείς από την ίδια σου την επιθυμία να εξαπατήσεις τον εαυτό σου», παραδέχτηκε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr