Elle MacPherson: Στα 59 της επιδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της – Είναι κορμάρα…

Φαινόταν χαρούμενη και χαλαρή καθώς απολάμβανε τον καθαρό αέρα και την αίσθηση ηρεμίας δίπλα στον ωκεανό

Η Elle MacPherson ανέβασε και πάλι τη θερμοκρασία στα ύψη, ποζάροντας με ένα μαγιό χωρίς πλάτη, σε φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το 59χρονο μοντέλο από την Αυστραλία ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, «ανεβάζοντας» ένα στιγμιότυπο καθώς περπατούσε την άμμο και με το ηλιοβασίλεμα να φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής. 

Φαινόταν χαρούμενη και χαλαρή καθώς απολάμβανε τον καθαρό αέρα και την αίσθηση ηρεμίας δίπλα στον ωκεανό. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Νιώθω πιο όμορφη όταν βρίσκομαι στη φύση. Όταν πλαισιώνομαι από το σκηνικό της φύσης, τον άνεμο στα μαλλιά μου, τον ήλιο που χαϊδεύει την πλάτη μου, το φως του ήλιου που πέφτει. Ή όταν το πρόσωπό μου συναντά το όμορφο πρωινό φως».

Η Elle MacPherson, τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί fillers και κάνει Botox, για να διατηρήσει τη νεότητά της. Το σούπερ μόντελ γίνεται συχνά πρωτοσέλιδο για την χωρίς ρυτίδες όψη της. Σε παλιότερη συνέντευξή της σε εκπομπή του NBC, όπου συζητούσε για τη διατροφή της και για το πώς δείχνει τόσο αψεγάδιαστη στα πενήντα της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν έκλεισα τα 50 δεν αισθανόμουν πολύ καλά και δεν έδειχνα πολύ καλά. Παρατήρησα το δέρμα μου, τα μαλλιά μου και το βάρος μου... Απλά δεν ένιωθα εμπνευσμένη, είχα λιγούρες για ζάχαρη και κακή πέψη. Έτσι, πήγα στον διατροφολόγο μου και είπα, άκου, κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να ασχοληθώ με τον τρόπο ζωής μου. Είπε ότι έπαιρνα πολλές συνθετικές βιταμίνες. Δεν έτρωγα αρκετά φρούτα και λαχανικά και έπινα πολύ καφέ», είπε η ίδια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Get The Gloss (@getthegloss)

Το supermodel δήλωσε ότι αφού ακολούθησε ένα νέο διατροφικό πλάνο, η ζωή της «μεταμορφώθηκε». Μάλιστα, ήταν αυτό που την οδήγησε στο να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση φυσικών συμπληρωμάτων και την αυτοκρατορία ευεξίας «WelleCo».

Πηγή: skai.gr