Dua Lipa: Βγάζει πολλά χρήματα το κορίτσι – Παίρνει 154.000 λίρες την εβδομάδα χάρη σε έξυπνες επενδύσεις

Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας της έφτασαν, σχεδόν, τα 30 εκατ. λίρες, από 21,7 εκατ. λίρες το 2021

Η «πριγκίπισσα» της ποπ, Dua Lipa, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς κάθε χρόνο βλέπει την περιουσία της να μεγαλώνει. Η 28χρονη τραγουδίστρια, που γεννήθηκε στο Λονδίνο, είδε την περιουσία της να εκτοξεύεται κατά 154.000 λίρες την εβδομάδα πέρυσι, χάρη σε κάποιες έξυπνες επενδύσεις καθώς και στη sold-out περιοδεία της, σύμφωνα με τη «Daily Mail». 

Η Dua Lipa

Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας της έφτασαν, σχεδόν, τα 30 εκατ. λίρες, από 21,7 εκατ. λίρες το 2021, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία λογαριασμών που δημοσιεύθηκαν αυτή την εβδομάδα. Αλλά δεν ήταν μόνο τα μετρητά από την περιοδεία της «Future Nostalgia» που βοήθησαν στην περιουσία της. Είδε, επίσης, την αξία του χαρτοφυλακίου μετοχών της να ανεβαίνει στα 13 εκατ. λίρες. Έτσι, η διάσημη καλλιτέχνιδα αγόρασε ένα ακίνητο κοντά στον σταθμό St. Pancras για 1,5 εκατ. λίρες. 

Η Dua Lipa

Η εταιρεία της, η οποία -αρχικά- ονομαζόταν «Dua Lipa Ltd» άλλαξε την επωνυμία της σε «Radical 22» και πλέον συγκεντρώνει όλα τα χρήματα από δικαιώματα, ζωντανές εμφανίσεις και επενδύσεις.

Η Dua Lipa

Η περιοδεία της, που διήρκεσε 91 ημέρες, από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, απέφερε περισσότερα από 83 εκατ. λίρες και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,3 εκατ. θαυμαστές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa

Η τραγουδίστρια αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο της άλμπουμ στις αρχές του επόμενου έτους και είναι πιθανό να δει την περιουσία της να αυξάνεται ακόμη περισσότερο. 

Η Dua Lipa

Πηγή: skai.gr