Κλείσιμο

Diane Kruger: Θα αποκτούσα παιδί με ή χωρίς άνδρα

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μας», αναφέρει με συγκίνηση η διάσημη ηθοποιός 

Η Νταϊάν Κρούγκερ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη σχετικά με την απόκτηση παιδιών και παραδέχτηκε ότι θα έμενε έγκυος με ή χωρίς άνδρα. 

Η 46χρονη ηθοποιός, η οποία γέννησε την κόρη της, Nova, με τον αρραβωνιαστικό της Norman Reedus το 2018, δήλωσε ότι αναρωτιόταν τι άξιζε η ζωή της πριν μείνει έγκυος. 

Σε συνέντευξή της, η διάσημη ηθοποιός είπε ότι, αρχικά, δεν σχεδίαζε να κάνει παιδιά, αλλά αυτό άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Στο podcast «Dear Media's Divorced Not Dead», εξήγησε: «Δεν ξέρω. Ίσως είναι αυτό που λένε οι άνθρωποι για τις γυναίκες και αυτό το ρολόι της μητρότητας. Απλά, ξαφνικά μπαίνει σε λειτουργία. Η αλήθεια είναι ότι θα έκανα παιδί με ή χωρίς έναν άνδρα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Και συνέχισε: «Θυμάμαι ότι άρχισα να αισθάνομαι έτσι όταν μπήκα στην ηλικία των 30 χρόνων. Εκεί αναρωτήθηκα: ‘’Για ποιο λόγο τα κάνω όλα αυτά; Γιατί τρέχω τόσο σκληρά, προσπαθώ να βγάλω χρήματα και προσπαθώ να ζήσω αυτή τη ζωή; Τι αξία έχουν όλα αυτά;’’. Είχα μια πολύ σοβαρή σχέση εκείνη την εποχή. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Και τότε, ήμουν μόνη μου και σκέφτηκα, "Ξέρεις κάτι; Ίσως είναι πιο εύκολο να το κάνεις μόνη σου», πρόσθεσε η ίδια. 

Η Νταϊάν Κρούγκερ και ο Norman γνωρίστηκαν όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Sky» το 2015 και άρχισαν να βγαίνουν το 2016, αλλά εκείνη την εποχή έψαχνε τρόπο να κάνει παιδί μόνη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί, μια κόρη που ονομάστηκε Nova Tennessee, το 2018 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2021.
«Η γέννηση της κόρης μας ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μας», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Πηγή: skai.gr