«Δέος»: Η Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στην Αθήνα και αποθεώνει τον Παρθενώνα – Δείτε φωτογραφίες της

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων»

Η κόρη του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και αποθεώνει τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης, ποστάροντας υπέροχες φωτογραφίες στους 7,5 εκατομμύρια ακολούθους της. Η Τραμπ δεν ξέχασε βέβαια να στηρίξει και τους… Miami Heat για τους τελικούς του NBA. 

Η ανάρτησή της στο Instagram

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα!

»Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

»Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

»Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου». 

»ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Πάμε Miami Heat!»

 

Πηγή: skai.gr