Claudia Schiffer: Έγινε 53 ετών και μας έδειξε την κορμάρα της...

«Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά», έγραψε στην ανάρτησή της

Η Claudia Schiffer έγινε 53 χρόνων και αποφάσισε να το γιορτάσει με τους θαυμαστές της. Το διάσημο μοντέλο φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της, το οποίο αναδεικνύει τις υπέροχες καμπύλες της, και «ανέβασε» βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Μάλιστα, η Claudia Schiffer γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, όπως γράφει το «Page Six». Το πολύχρωμο μαγιό, το οποίο είχε κόκκινο, μπλε, λευκό και κίτρινο μοτίβο, το συνδύασε με λευκά γυαλιά ηλίου, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλι.

Η ξανθιά καλλονή - της οποίας τα γενέθλια ήταν την Παρασκευή 25 Αυγούστου - πόζαρε με μια πεταλούδα να ακουμπά στα δάχτυλά της και χαμογελούσε καθώς την έβλεπε να πετάει μακριά.

Η Claudia Schiffer

«Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Η Claudia Schiffer

Αρκετοί ήταν οι διάσημοι που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά, μεταξύ των οποίων η Dua Lipa και ο Jamie Oliver. Οι θαυμαστές εξήραν επίσης τις διαχρονικές εμφανίσεις του μοντέλου.
 

Πηγή: skai.gr