Κλείσιμο

Ciara Wilson: Χορεύει σέξι μόνο για τον σύζυγό της Russell – Κορμάρα και φωνάρα… - Δείτε video

Το βίντεο όχι μόνο άφησε άναυδους τους θαυμαστές, αλλά και τον ίδιο τον σύζυγό της

Η Κιάρα Γουίλσον, σύζυγος του διάσημου παίκτη στο αμερικανικό φουτμπολ, Ράσελ Γουίλσον, «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο να χορεύει σέξι, για να εκφράσει την αγάπη της στον Ράσελ για τα 34α γενέθλιά του.

Ο χορός της, όπως ήταν λογικό, έκλεψε την παράσταση, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα στενό δερμάτινο φόρεμα, στέλνοντας ένα φιλί στον σύζυγό της. 

@ciara Ayee it Baes BDay @Russell Wilson #Birthday ♬ Birthday Bash - Number9ok & Mighty Bay

Το βίντεο όχι μόνο άφησε άναυδους τους θαυμαστές, αλλά και τον ίδιο τον σύζυγό της, ο οποίος απάντησε: «Uh oh ... Momma TikTokin' again».

Η τραγουδίστρια Κιάρα δημοσίευσε, επίσης, ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, εκφράζοντας όλη την αγάπη που νιώθει για τον άντρα της. «Έξυπνος, όμορφος, αξιαγάπητος, στοργικός, στοχαστικός, συνεπής, ιδιαίτερος, σπάνιος, ένας θρύλος, ένας νικητής, όλα όσα είσαι ΕΣΥ! Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σήμερα γεννήθηκε ένας βασιλιάς! Είμαι τόσο περήφανη που σε γιορτάζω σήμερα και κάθε μέρα«, ανέφερε στο συγκινητικό μήνυμά της. 

Η απάντηση του συζύγου της ήταν, επίσης, τρυφερή: «Είμαι ευγνώμων που θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου. Σε αγαπώ κυρία Ciara Wilson».

Η Κιάρα και ο Ράσελ Γουίλσον άρχισαν να βγαίνουν από το 2015 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από, περίπου, ένα χρόνο. Η Κιάρα ήταν παντρεμένη με τον ράπερ Future, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο, ενώ ο Γουίλσον -αν και νεότερος- έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο γάμους και άλλα τόσα διαζύγια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Πηγή: skai.gr