Christina Aguilera: Γιόρτασε τα γενέθλιά της κάνοντας βόλτα με ιδιωτικό ελικόπτερο και δείπνο στο Βιετνάμ

Το ταξίδι των γενεθλίων της έρχεται εν μέσω της είδησης ότι ένα ντοκιμαντέρ από τα Time Studios και τη Roc Nation θα καταγράφει τη ζωή και την καριέρα της 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της με μια ιδιωτική βόλτα με ελικόπτερο και δείπνο σε ένα εστιατόριο δίπλα στον ωκεανό, στο Βιετνάμ, με τον αρραβωνιαστικό της, Matthew Rutler.

Γιορτάζοντας έναν ακόμη χρόνο ζωής, η ποπ σταρ έδειχνε ευτυχισμένη καθώς έλαβε πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων, μια blinged-out τούρτα γενεθλίων, ένα αστραφτερό στέμμα και λουλούδια. 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα

Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να κρατάει το χέρι του 37χρονου Rutler και ο ίδιος να την αγκαλιάζει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έλαβε περισσότερα από 18.117 likes σε λιγότερο από μία ώρα: «Περιπέτεια για την ημέρα των γενεθλίων». 

Στις αναρτήσεις της έκανε tag τον δημιουργό του περιεχομένου της, Hayden Noelle Coens, τον στιλίστα Chris Horan από το Λος Άντζελες, τον makeup artist διασημοτήτων, Etienne Ortega, τον κομμωτή Jesus Guerrero και τη φωτογράφο Katia Temkin.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα

Το ταξίδι των γενεθλίων της έρχεται εν μέσω της είδησης ότι ένα ντοκιμαντέρ από τα Time Studios και τη Roc Nation θα καταγράφει τη ζωή και την καριέρα της από την παιδική της ηλικία ως καλλιτέχνιδα της Disney μέχρι την άνοδό της στη μουσική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Η ταινία φέρεται να περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει δει ποτέ κανείς και «αποκλειστικές στιγμές πίσω από κλειστές πόρτες», ανέφερε το Deadline τον περασμένο μήνα. 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα

Πηγή: skai.gr