Bruce Willis: Η κόρη του Tallulah σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον πατέρα της - «Με αναγνωρίζει, αλλά οι δοκιμασίες είναι μπροστά μας»

Η Tallulah λέει ότι η άνοια του πατέρα της «ευτυχώς δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του», αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός του «Die Hard» εξακολουθεί να ξέρει ποια είναι και να την αναγνωρίζει

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Tallulah, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη του ηθοποιού με τη μετωποκροταφική άνοια μετά από μια αρχική διάγνωση αφασίας. Η ίδια ανέφερε πως ήξερε εδώ και πολύ καιρό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πατέρα της, αλλά στην αρχή υπέθεσε ότι είχε απλώς χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη,  μετά τη γέννηση των παιδιών του με τη δεύτερη σύζυγό του.

Σε ένα προσωπικό δοκίμιο που έγραψε για τη «Vogue», η 29χρονη Tallulah έκανε αρκετές αποκαλύψεις για την κατάσταση υγείας του πατέρα της. Μάλιστα, η ίδια παραδέχεται ότι όταν η κατάσταση υγείας του πατέρας της γινόταν όλο και πιο σοβαρή, άρχισε να το «παίρνει προσωπικά», γράφοντας: «Αργότερα αυτή η μη ανταπόκριση διευρύνθηκε και μερικές φορές το έπαιρνα προσωπικά. Είχε αποκτήσει δύο μωρά με τη μητριά μου, την Emma Heming Willis, και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα

Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, ο ‘’εφηβικός’’ μου εγκέφαλος βασανίστηκε με κάποια λανθασμένα μαθηματικά: Δεν είμαι αρκετά όμορφη για τη μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου», γράφει με ειλικρίνεια η ίδια. 

Η διάγνωση για τον Μπρους Γουίλις αποκαλύφθηκε στον κόσμο στις αρχές του 2022, με την οικογένειά του -συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ, των παιδιών τους και της νυν συζύγου του- να εκδίδει κοινή δήλωση εκ μέρους του ηθοποιού, ενώ μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάστασή του. 

Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ίδιες έγραψαν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ «αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες». 

«Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από πολλή σκέψη, ο Μπρους Γουίλις αφήνει πίσω του την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν. Αυτή είναι μια, πραγματικά, δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμούμε πολύ τη συνεχή αγάπη, συμπόνια και υποστήριξή σας». 

Ωστόσο, ενώ η είδηση της κατάστασης του Μπρους Γουίλις έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022, η Tallulah λέει ότι εκείνος «πάλευε σιωπηλά» με την υγεία του για αρκετό καιρό, ενώ και η ίδια «πάλευε» με την ανορεξία, μια κατάσταση που παραδέχεται ότι την άφησε σε μια κατάσταση «αποφυγής και άρνησης» σχετικά με τα προβλήματα του πατέρα της. 

«Ενώ εγώ ήμουν ‘’τυλιγμένη’’ στη δυσμορφία του σώματός μου, επιδεικνύοντάς το στο Instagram, ο πατέρας μου πάλευε σιωπηλά», θυμήθηκε. 

Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2021, η Tallulah λέει ότι είχε μια οδυνηρή αφύπνιση για την πραγματική σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα της, ενώ βρισκόταν σε ένα γάμο. Εκεί ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πατέρα της νύφης, επειδή συνειδητοποίησε ότι πιθανότατα δεν θα μπορούσε ποτέ να μοιραστεί την ίδια στιγμή με τον δικό της μπαμπά.

«Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα ποτέ αυτή τη στιγμή, τον πατέρα μου να μιλάει για μένα στην ενήλικη ζωή μου, στον γάμο μου», είπε. 

Τώρα, η Tallulah λέει ότι έχει επικεντρωθεί στο να απολαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες αναμνήσεις με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας ότι βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες κάθε φορά που επισκέπτεται το σπίτι του, ενώ φροντίζει να αποθηκεύει κάθε φωνητικό μήνυμα από αυτόν σε σκληρό δίσκο. «Προσπαθώ να καταγράψω, να δημιουργήσω ένα αρχείο για την ημέρα που δεν θα είναι εκεί για να μου θυμίζει εκείνον και εμάς», γράφει η ίδια. 

Σε λιγότερο από έναν χρόνο αφότου μοιράστηκε την πρώτη του διάγνωση αφασίας, ο Μπρους Γουίλις δέχτηκε άλλο ένα καταστροφικό πλήγμα όταν του είπαν ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), έναν ασυνήθιστο τύπο της νόσου που προκαλεί επιδείνωση της συμπεριφοράς, της προσωπικότητας και της ομιλίας. 

Η Tallulah λέει ότι η άνοια του πατέρα της «ευτυχώς δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του», αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός του «Die Hard» εξακολουθεί να ξέρει ποια είναι και να την αναγνωρίζει. «Πάντα γνωρίζει ποια είμαι, ακόμα και σε μια κακή ημέρα», πρόσθεσε η ίδια. 

Ωστόσο, γνωρίζει ότι η κατάστασή του θα συνεχίσει να γίνεται όλο και πιο σοβαρή, εξηγώντας ότι η αφασία του «μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα και απρόβλεπτα». 

«Ξέρω ότι οι δοκιμασίες πλησιάζουν, ότι αυτή είναι η αρχή της θλίψης», έγραψε, καταλήγοντας ότι κάνει ό,τι μπορεί για να απολαύσει τον χρόνο που έχει με τον πατέρα της όσο μπορεί. 

«Συνεχίζω να εναλλάσσω το παρόν με το παρελθόν όταν μιλάω για τον πατέρα μου: είναι, ήταν, είναι, ήταν. Αυτό συμβαίνει, επειδή έχω ελπίδες για τον πατέρα μου, τις οποίες δεν θέλω να αποχωριστώ. Πάντα αναγνώριζα στοιχεία της προσωπικότητάς του σε μένα και ξέρω ότι θα ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αν υπήρχε περισσότερος χρόνος».

Αποκάλυψε ότι ο πατέρας της βρίσκεται τις περισσότερες φορές στον πρώτο όροφο του σπιτιού που μοιράζεται με τη  Emma Heming Willis, την οποία παντρεύτηκε το 2009, και τα δύο τους παιδιά. 

Πηγή: skai.gr