Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θέλει να υποδυθεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Νιώθω ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της»

Πρόκειται για τον ρόλο των ονείρων της αποκάλυψε η 18χρονη ηθοποιός 

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε ότι ο ρόλος των ονείρων της είναι να υποδυθεί την τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε βιογραφική ταινία κάποια μέρα.

Κατά τη διάρκεια συμμετοχής της στο talk show «The Drew Barrymore» η 18χρονη ηθοποιός ομολόγησε ότι θέλει να εμφανιστεί ως Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μια βιογραφική ταινία.

«Θέλω να υποδυθώ ένα αληθινό πρόσωπο», είπε στην ηθοποιό και παρουσιάστρια της εκπομπής Ντρου Μπάριμορ, η οποίος ρώτησε ποιοι είναι οι στόχοι στην καριέρα της. «Νομίζω ότι για μένα… είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς» εξήγησε.

«Νομίζω ότι η ιστορία της, πρώτα απ' όλα, έχει απήχηση σε μένα» πρόσθεσε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν. «Μεγάλωσα ως κοινό της, βλέποντας τα βίντεό της, παρακολουθώντας συνεντεύξεις της όταν ήταν μικρή», σημείωσε.

«Και δεν την γνωρίζω, αλλά όταν κοιτάζω φωτογραφίες της, νιώθω ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της με τον σωστό τρόπο», συμπλήρωσε. Ωστόσο η τραγουδίστρια φάνηκε να μην εντυπωσιάζεται από την πρόταση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, που κοινοποιήθηκε λίγο μετά τα σχόλια της Μπράουν που έγιναν viral, η τραγουδίστρια έγραψε: «Ακούω για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ταινίες για τη ζωή μου… δεν έχω πεθάνει!!!».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης, επέκρινε τους γονείς της για το καθεστώς κηδεμονίας υπό το οποίο βρισκόταν για 12 χρόνια μέχρι το 2021.

«Καλά νέα, καλά νέα !!! Ακόμα αναπνέω… είναι αστείο οι ίδιοι δύο άνθρωποι που μου έδωσαν ζωή είναι οι ίδιοι ακριβώς δύο άνθρωποι που την αφαίρεσαν… αλλά μάντεψε τι!!! Είμαι ζωντανή και αναπνέω ξανά!!!», έγραψε.

Πηγή: skai.gr