Κλείσιμο

Britney Spears: Ξεσηκώνει τους θαυμαστές της με τον χορό και το ροζ μπικίνι της (video)

Η ίδια «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης video με τον χορό της, για να γιορτάσει την επανασύνδεση με την αδερφή της  

Η Britney Spears είχε ένα δύσκολο παρελθόν με κάποια μέλη της οικογένειάς της, αλλά όλα φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά και με την αδελφή της, Jamie Lynn Spears.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε την αδελφή της την περασμένη εβδομάδα και ότι πέρασαν υπέροχα μαζί. 

«Ήταν ωραίο να επισκεφτώ την αδερφή μου στο πλατό την περασμένη εβδομάδα! Μου λείψατε τόσο πολύ! Τα πιστά κορίτσια μένουν στο σπίτι, αλλά είναι τόσο ωραίο να επισκέπτεσαι την οικογένεια!», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της. 

Στη συνέχεια άλλαξε γρήγορα θέμα και εξήγησε στους θαυμαστές της ότι βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγό της, Sam Asghari. «Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές μου εδώ και ένα χρόνο. Νιώθω τόσο ευλογημένη». 

Η τραγουδίστρια χόρευε μέσα στο γιοτ της, ενώ έκανε και twerk στο βίντεο που δημοσίευσε. Στη συνέχεια πήδηξε στη θάλασσα μαζί με τον Sam Asghari. Σίγουρα, η ίδια έδειχνε να το διασκεδάζει… 

Πηγή: skai.gr