Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τη μητέρα της ότι τη χτύπησε επειδή διασκέδαζε μέχρι τις 4 το πρωί

Την περασμένη εβδομάδα, η Λιν Σπίαρς ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της και την παρακάλεσε να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνό της για να μπορέσουν να μιλήσουν 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της, Λιν Σπίαρς, τη χαστούκισε κάποτε τόσο δυνατά επειδή έμεινε έξω μέχρι αργά, ενώ εκείνη φρόντιζε τους δύο γιους της τραγουδίστριας.

«Η πρώτη φορά που έφαγα χαστούκι ήταν τη μια νύχτα, που η Πάρις Χίλτον και η Λίντσεϊ Λόχαν με άφησαν στο σπίτι μου, στην παραλία με τα μωρά μου», ισχυρίστηκε η 40χρονη τραγουδίστρια σε μια ανάρτηση στο Instagram, την οποία διέγραψε στη συνέχεια. 

«Η μητέρα μου πρόσεχε τον Jayden και τον Preston... Ναι, γλεντούσα μέχρι τις 4 το πρωί και η μητέρα μου τσαντίστηκε! Μπήκα μέσα, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!». 

Η τραγουδίστρια του «Toxic» ισχυρίστηκε ακόμη ότι το περιστατικό συνέβη, αφού ο Kevin Federline, με τον οποίο έχει αποκτήσει τα δύο της παιδιά, την εγκατέλειψε, σύμφωνα με το «Page Six». 

Η ανάρτηση της Σπίαρς

Η νικήτρια των Grammy «έκλεισε» την ανάρτησή της, η οποία περιείχε ένα κλιπ με την Τζένιφερ Λόπεζ να χαστουκίζει την Τζέιν Φόντα στο «Monster-in-law», λέγοντας ότι «δεν θα μάθει ποτέ πώς είναι να χτυπάς κάποιον στο πρόσωπο». 

Την περασμένη εβδομάδα, η Λιν Σπίαρς ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της και την παρακάλεσε να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνό της για να μπορέσουν να μιλήσουν.

«Λυπάμαι τόσο πολύ για τον πόνο σας! Λυπάμαι εδώ και χρόνια!», έγραψε η μητέρα της. 

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν φάνηκε διατεθειμένη να τη συγχωρήσει.  

Πηγή: skai.gr