Η απάντησή της Beyonce σε σχεδιαστή που υποστηρίζει ότι δεν τον πλήρωσε

O σχεδιαστής ισχυρίστηκε ότι η ομάδα της star, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα, μηνύματα και e-mails που τους έστελνε προκειμένου να λάβει ο ίδιος και ο συνεργάτης του τα λεφτά τους.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Nusi Quero, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγόρησε δημόσια την διάσημη τραγουδίστρια, Beyoncé αλλά και την σταλίστρα της, Marni Senofonte, ότι δεν τον πλήρωσαν για την δουλειά που έκανε όσο αφορά το styling για το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας, Renaissance.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι η ομάδα της star, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα, μηνύματα και e-mails που τους έστελνε προκειμένου να λάβει ο ίδιος και ο συνεργάτης του τα λεφτά τους.

Η ομάδα της Beyoncé όμως αρνείται όλους τους ισχυρισμούς του σχεδιαστή, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της να γράφει σε δήλωση:

«Είναι απίστευτα ενοχλητικό το ότι ο σχεδιαστής Nusi Quero ανήρτησε καταστροφικές δηλώσεις για τη Marni Senofonte σχετικά με τις μη πληρωμές για τη δουλειά που ολοκλήρωσε. Για την ακρίβεια, πληρώθηκε για τη δουλειά και υπάρχουν αποδείξεις όλων των πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν».

«Ήμασταν σε επικοινωνία με την ομάδα του και ήταν να γίνουν 3 πληρωμές. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου του 2022. Η δεύτερη, το 50% της προκαταβολής στο συμφωνηθέν ποσό, πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2022. Η τρίτη και τελευταία πληρωμή επέστρεψε όταν άλλαξε αριθμό λογαριασμού. Επιστράφηκε ως ένας άκυρος αριθμός λογαριασμού που βασίστηκε σε λάθος από τη δική του πλευρά. Ύστερα από επίμονη και κουραστική επικοινωνία να λάβουμε τις ακριβείς πληροφορίες για τον λογαριασμό του και τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες μεταφοράς, μία επιταγή ταχυδρομήθηκε σε εκείνον για την τελική πληρωμή στις 29 Σεπτεμβρίου του 2022», έγραψε ολοκληρώνοντας την δήλωση.

O Quero, δεν έχει απαντήσει στην επίσημη δήλωση της ομάδας της τραγουδίστριας, καθώς επίσης έχεις διαγράψει την αρχική ανάρτηση που έκανε.

Πηγή: MUST