Κλείσιμο

Beyonce από άλλη διάσταση: Φωτογραφίζεται ως «αμαζόνα» πάνω σε ψηφιακό άλογο

Με τον νέο δίσκο «Renaissance» να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου η τραγουδίστρια έδωσε στην δημοσιότητα και το artwork του εξωφύλλου μέσω ανάρτησης στο instagram προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο "πανικό στα σόσιαλ" εμφανιζόμενη ως αμαζόνα σε ψηφιακό άλογο.

Όλο και μεγαλύτερη γίνεται η αναμονή για την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Μπιγιονσέ μετά από έξι ολόκληρα χρόνια αποχή της από τα μουσικά πράγματα.

Με τον νέο δίσκο «Renaissance» να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε στην δημοσιότητα και το artwork του εξωφύλλου μέσω ανάρτησης στο instagram προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο "πανικό στα σόσιαλ" εμφανιζόμενη ως αμαζόνα σε ψηφιακό άλογο.

Η Μπιγιονσέ έγραψε στην ανάρτηση της: «Η δημιουργία αυτού του δίσκου μου έδωσε την δυνατότητα να έχω ένα μέρος για να ονειρεύομαι και να δραπετευω σε μια τρομακτική περίοδο για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης, σε μια περίοδο που λίγα κινούνταν. Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος που δεν κρίνει. Ένα μέρος απαλλαγμένο από την τελειομανία και την υπερανάλυση. Ένα μέρος που μπορείς να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να ευχαριστηθείτε την μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να λικνιστείτε. Και να νιώσετε μοναδικοί, δυνατοί και σέξι, όπως είστε».

Πηγή: skai.gr
TAGS: Beyonce