Η Issa Rae λέει ότι το Χόλιγουντ προστατεύει τον Έζρα Μίλερ - Δεν χρειάζεται οι γυναίκες να ζουν με τον φόβο της σιωπής

«Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ζουν με τον φόβο της σιωπής γιατί θα καταστραφεί η καριέρα τους», είπε η ίδια σε συνέντευξή της 

Η Issa Rae, ηθοποιός, παραγωγός και δημιουργός της επιτυχημένης κωμωδίας του HBO «Insecure», έχει βάλει στο στόχαστρο τους μηχανισμούς του Χόλιγουντ για την προστασία που προσφέρουν στον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Flash», Έζρα Μίλερ, παρότι αυτός έχει παραβεί επανειλημμένα τον νόμο.

Απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού «Elle» σχετικά με το πώς πρέπει να αλλάξει η βιομηχανία του θεάματος, η Ρέι είπε: «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως λέει το μάντρα: "Ακούστε τις γυναίκες"». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μίλερ ο οποίος φέτος έγινε πρωτοσέλιδο εφημερίδων καθώς τον έχουν συλλάβει πολλές φορές για επιθέσεις, παρενοχλήσεις ακόμη και για διάρρηξη.

«Θα μιλήσω αληθινά, τα πράγματα που συμβαίνουν με τον Έζρα Μίλερ είναι, για μένα, ένας μικρόκοσμος του Χόλιγουντ», είπε η Ρέι. «Υπάρχει αυτό το άτομο που επανειλημμένα παραβαίνει τον νόμο, που συμπεριφέρεται βάναυσα, και σε αντίθεση με τη σύλληψή του και τη διακοπή της παραγωγής, γίνεται μια προσπάθεια να σωθεί η ταινία και εκείνοι». Αναφερόταν στην επερχόμενη ταινία υπερήρωα της Warner Bros «The Flash», η οποία ολοκληρώθηκε αρχικά το 2021 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023. Μόλις πριν από μέρες, ο Μίλερ επέστρεψε στα γυρίσματα για να γυριστούν οι τελευταίες σκηνές.

«Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα το τι μπορεί να κάνει το Χόλιγουντ για να σωθεί και να προστατεύσει τους παραβάτες», κατέληξε η Ρέι. «Οπότε, μην το κάνετε αυτό, και οι γυναίκες μπορεί να είναι σε θέση να σταδιοδρομήσουν. Δεν χρειάζεται να ζουν με τον φόβο της σιωπής γιατί θα καταστραφεί η καριέρα τους. Είναι απλώς ένα συνεχές μοτίβο κακοποίησης που θα συνεχιστεί μόνο εάν το Χόλιγουντ συνεχίσει να επιμένει να είναι έτσι».

Πηγή: skai.gr