Κλείσιμο

«Beyonce από... ατόφιο χρυσάφι»: H Queen B επέστρεψε με νέο άλμπουμ και εντυπωσιακό εξώφυλλο στη Vogue

Το όνομα του άλμπουμ θα είναι Renaissance. Εκατομμύρια θαυμαστές της Queen B πανηγυρίζουν την επάνοδό της με σχόλια θαυμασμού στα καρέ της φωτογραφήσης του περιοδικού Vogue που αναρτήθηκαν στο instagram.  

Δυναμικό "comeback" για την Beyoncé, η οποία επανέρχεται στα μουσικά πράγματα νέο album στα τέλη Ιουλίου και ένα κυριολεκτικά και μεταφορικά χρυσό εξώφυλλο, στιγμιότυπα του οποίου ήδη έχουν γίνει viral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το όνομα του άλμπουμ θα είναι Renaissance, κατά το ελληνικότερον, αναγέννηση, και ήδη εκατομμύρια θαυμαστές της επονομαζόμενης και Queen B η αλλιώς "Πρώτης Κυρίας στη μουσική"  πανηγυρίζουν την επάνοδό της με σχόλια θαυμασμού και λατρείας κάτω από τα καρέ της φωτογραφήσης του περιοδικού που η ίδια έχει μέχρι στιγμής δημοσιεύσει στο instagram.

Το Renaissance θα είναι το έβδομο album της τραγουδίστριας και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με το Spotify, την Apple Music και το Tidal.

Σε κάθε περίπτωση και οι τρεις πλατφόρμες αποφεύγουν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες γύρω από το ύφος της νέας αυτής μουσικής δουλειάς, αναρτήσης χρηστών στο twitter πάντως αναφέρουν πως ο δίσκος θα έχει 16 νέα τραγούδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Τυλιγμένη σε μια ολόχρυση δημιουργία η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Rafael Pavarotti φορώντας extravagant ρούχα, από χρυσή τουαλέτα σε vinyl παλτό ψηλές πλατφόρμες που παραπέμπουν στα 80s, δίνει το στίγμα της μουσικής της αναγέννησης με την φωτογράφηση να αξιοποιεί στο ντεκόρ της μια τεράστια disco μπάλα, μια μοτοσυκλέτα και ένα άλογο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Στους λογαριασμούς της Μπιγιονσέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε το μήνυμα «act I Renaissance» συνοδευόμενο από την ημερομηνία 29 Ιουνίου.

Οι θαυμαστές της περίμεναν με ανυπομονησία μια ανακοίνωση, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε αφαιρεθεί η φωτογραφία του προφίλ της.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας μάρκετινγκ, η βρετανική έκδοση της Vogue αποκάλυψε σήμερα το πρωτοσέλιδο που θα αφιερώσει στην Μπιγιονσέ στο τεύχος Ιουλίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου. Κρίνοντας από την ενδυματολογική επιλογή της τραγουδίστριας, το νέο της άλμπουμ προμηνύεται πολύ χορευτικό.

Ο 50χρονος αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ, ο οποίος συνάντησε τη Μπιγιονσέ στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και άκουσε δείγμα της νέας δουλειάς της, έκανε λόγο για μουσική που τον μετέφερε στα κλαμπ της νιότης του. Αναφερόμενος στη συνάντηση, είπε πως η Μπιγιονσέ του εξήγησε πως το άλμπουμ ήταν μια μακρά διαδικασία και ότι «η πανδημία της έδωσε τα χρονικά περιθώρια να σκεφτεί ξανά και ξανά κάθε της απόφαση. Όπως ακριβώς της αρέσει».

Το προηγούμενο άλμπουμ της 40χρονης σούπερ σταρ, με τίτλο «Lemonade», χρονολογείται από το 2016. Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003, όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child. Μεταξύ των δύο, η Μπιγιονσέ αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, χάρη στη μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ και την πολύ περίτεχνη αισθητική της.

Είναι παντρεμένη με τον ράπερ Jay-Z, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Πηγή: skai.gr