Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θεωρούνται οι καλύτεροι μέντορες

Ενώ μερικά από τα πιο πειθήνια ζώδια του ζωδιακού κύκλου τείνουν να έλκονται προς τις αυθεντίες, υπάρχουν άλλα που τα ίδια είναι οι πιο λαμπροί μέντορες. Όπως καταλαβαίνεις, μερικά άτομα είναι γεννημένα ηγέτες 

Έτσι, παρακάτω θα δεις τα ζώδια που έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τα καθιστούν εξαιρετικούς μέντορες.

Καρκίνος

Πιθανώς αυτό που κάνει τους Καρκίνους να ξεχωρίζουν ως μέντορες είναι το γεγονός ότι τους αρέσει να ακούν τα προβλήματα των άλλων και να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές. Δεν υπάρχει έλλειψη υπομονής σε αυτά τα άτομα, που είναι ακριβώς αυτό που διασφαλίζει ότι θα είναι δίπλα σου ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Αυτές οι ευγενικές ψυχές είναι επίσης εξαιρετικά ενσυναισθητικές.

Ζυγός

Αν και συχνά απομακρύνονται από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί μέντορες καθαρά επειδή αντιμετωπίζουν κάθε μικρό πρόβλημα και βοηθούν τους καθοδηγητές τους ακόμα και με τις πιο απλές συμβουλές. Δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε έναν Ζυγό, γιατί κάνει κάθε άτομο να αισθάνεται ότι εκτιμάται.

Παρθένος

Οι σαφείς κατευθύνσεις και η αναλυτική προσέγγιση της ηγεσίας είναι αυτά που κάνουν έναν Παρθένο να ξεχωρίζει. Αυτοί οι τύποι είναι επίσης αυτοί που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο, έτσι συχνά θέλουν να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τη νεολαία, είτε στον χώρο εργασίας είτε ακόμη και ως απόφοιτοι σε φοιτητές.

Ταύρος

Μία από τις βασικές πτυχές που αναζητάς στους μέντορες είναι η ταπεινοφροσύνη. Αυτό είναι κάτι που ο Ταύρος αντιλαμβάνεται τέλεια καθώς αντιμετωπίζει τους πάντες με σεβασμό, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση ή την ιεραρχία τους στον χώρο εργασίας. Είναι οι πιο ευγενικοί μέντορες και καλοπροαίρετοι ηγέτες που αποτελούν πλεονέκτημα για την ομάδα τους.

Πηγή: Savoir Ville