Κλείσιμο

Η Όμπρεϊ Πλάζα πίνει… ξυλόγαλα και τρολάρει τους vegan! Έντονες αντιδράσεις – Βίντεο

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται σε βίντεο γαλακτοβιομηχανιών, και τρολάρει τους vegan επειδή πίνουν… ροφήματα όπως αμυγδάλου, φουντουκιού ή βρώμης

Η Όμπρεϊ Πλάζα πίνει ένα νέο «προϊόν» το… ξυλόγαλα (και όχι ξινόγαλο) και τρολάρει τους vegan, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις με τη διαφήμισή της για το ανύπαρκτο ρόφημα. Η Πλάζα, μεταξύ άλλων, διακρίνεται στο βίντεο να καταναλώνει… ροκανίδια, και να κόβει φλοιούς δέντρων (όχι τον καρπό…) για να τους κάνει «γάλα». 

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται σε βίντεο γαλακτοβιομηχανιών, και τρολάρει τους vegan επειδή πίνουν… ροφήματα όπως αμυγδάλου, φουντουκιού ή βρώμης, θέλοντας να καταδείξει ότι γάλα είναι μόνο το ζωϊκό γάλα στο πλαίσιο της εκστρατείας του MilkPEP (εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το γάλα). Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ, η FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) επιτρέπει τη χρήση του όρου «γάλα» και για τα ροφήματα. 

Όπως είναι φυσικό, πολλοί vegan στοχοποίησαν την 38χρονη ηθοποιό, κάνοντας λόγο για κακόγουστο βίντεο, για «κατήφορο» και για αδιαφορία έναντι των ζώων. 

Πηγή: skai.gr