Κλείσιμο

Ποιος είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ; Η βιογραφία του «Arnie» στο Netflix - Τρέιλερ

To, τριών επεισοδίων, ντοκιμαντέρ αφηγείται ιστορίες του «ταξιδιού» του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από μια επαρχία της Αυστρίας στην κορυφή του αμερικανικού ονείρου

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε την Πέμπτη η πλατφόρμα streaming Netflix το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ονόματι «Arnold», με σύνθημα «ένας άνδρας, τρεις ζωές». 

To, τριών επεισοδίων, ντοκιμαντέρ αφηγείται ιστορίες του «ταξιδιού» του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από μια επαρχία της Αυστρίας στην κορυφή του αμερικανικού ονείρου με ακυκλοφόρητο υλικό. Η σειρά φιλοξενεί συνεντεύξεις από τον Σβαρτσενέγκερ, τους φίλους, τους «εχθρούς», τους συνεργάτες και τους συμπρωταγωνιστές του. Πολλοί μιλούν για τις μέρες της καριέρας του ως μποντιμπίλντερ, για τους θριάμβους του στο Χόλιγουντ, μέχρι την εποχή που κυβέρνησε την πολιτεία της Καλιφόρνια. 

Οι χαρές, αλλά και οι δύσκολες στιγμές της οικογενειακής του ζωής αποκαλύπτονται σε μια ιστορία που ταιριάζει με τη «μεγαλύτερη από τη ζωή» προσωπικότητά του τονίζει το Netflix.  Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Λέσλι Τσίλκοτ και την παραγωγή ο Άλεν Χιους.  

Πηγή: skai.gr