Τι είναι ο «χορός των Ρόδων» και γιατί η πριγκίπισσα Σαρλίν έλαμψε δια της απουσίας της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν

Το περίφημο La Bal de la Rose, οι παραδόσεις της Γκρέις Κέλι και η απουσία της Σαρλίν, αντικείμενο σχολιασμού στους κόλπους της μοναρχίας

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μόνακο μετά από πολλούς μήνες εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε με τη υγεία της λόγο επιπλοκών μιας ΩΡΛ λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε, μένοντας μακριά από την οικογένειά της για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγο επεμβάσεων στο πρόσωπο και τη γνάθο, που λάμβαναν χώρο σε άλλες χώρες.

Η ίδια, γιόρτασε πριν λίγες ημέρες την 11η επέτειο γάμου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, η πρόσφατη απουσία της όμως από ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό event έκανε το κοινό να πιστέψει πως ο γάμος του ζευγαριού είναι σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ο «Χορός τον Ρόδων» la Bal de la Rose, είναι μια εκδήλωση που ξεκίνησε το 1954 από την πριγκίπισσα του Μονακό, Γκρέις, και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μόντε- Κάρλο.

Παρά το γεγονός πως επρόκειτο για μία αρκετά σημαντική εκδήλωση, όπου αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας συμμετείχαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου απουσίαζε κάτι που δημιούργησε διάφορες απόψεις.

Διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κακές σχέσεις της Σερλίν με την Καρολίνα του Ανόβερο, τη μεγάλη αδερφή του Αλβέρτου, με την οποία αποτελούν κάθε χρόνο τους οικοδεσπότες της βραδιάς. Στην πραγματικότητα όμως, είχε δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή της, βρίσκεται ακόμα στην περίοδο της ανάρρωσης και δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό της να κάνει περισσότερα πράγματα από εκείνα που μπορεί.

Πηγή: Must