Πιτ Ντέιβιντσον: «Χτύπησε» κι άλλο τατουάζ για την Κιμ Καρντάσιαν - Δείτε φωτογραφία

Τι γράφει το νέο τατουάζ του 28χρονου τραγουδιστή για την αγαπημένη του.

Η Κιμ Καρντάσιαν «πρόδωσε» άθελά της, ένα νέο τατουάζ που έχει κάνει ο Πιτ Ντέιβιντσον για να τιμήσει την σχέση τους.

Η 41χρονη celebrity, ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών με το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα στις 11 Ιουλίου. Η Κιμ φοράει μαύρα αθλητικά ρούχα ωστόσο ο Πιτ είναι γυμνόστηθος επιδεικνύοντας τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του.

Οι φαν του ζευγαριού, παρατήρησαν ότι φέρει ένα νέο τατουάζ που γράφει «Γιασμίν και Αλαντίν», μια αναφορά στην πρώτη τους γνωριμία.

Κιμ Καρντάσιαν Πιτ Ντέιβιντσον τατουάζ

Είχαν εμφανιστεί μαζί στην εκπομπή Saturday Night Live και παρουσίασαν ένα μικρό κωμικό σκετσάκι. Ήταν ντυμένοι σαν τον Αλαντίν και την  Γιασμίν από την αγαπημένη ταινία της Disney έδωσαν ένα φιλί.

Τα κουστούμια που φόρεσαν εκείνη την ημέρα, ο Πιτ τα έκανε δώρο στην Κιμ του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε την εμφάνισή τους στο Saturday Night Live

Τώρα εμφανίστηκε και με τατουάζ με τις λέξεις Γιασμίν και Αλαντίν ενώ ανάμεσα στα δύο ονόματα υπάρχει το σύμβολο της αιωνιότητας.

Δεν είναι όμως το μόνο τατουάζ του Ντέιβιντσον για την Καρντάσιαν.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, έχει και ένα τατοάζ που γράφει «Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος» ενώ έχει και το όνομά της χαραγμένο στο στήθος του.

Ο 28χρονος τραγουδιστή έχει επίσης ένα τατουάζ που γράφει KNSCP και οι φαν θεωρούν ότι είναι αφιερωμένο στην Καρντάσιαν και στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Κάνιε Γουέστ, τα οποία ονομάζονται North, Saint, Chicago, and Psalm.3

Με πληροφορίες από τον independent

Πηγή: skai.gr