Από τη Salma Hayek στον Pedro Pascal: Διασημότητες που οφείλουν την επιτυχία τους στους φίλους τους

Ο Nicolas Cage ήταν αυτός που πρότεινε στον Johnny Depp να «δοκιμάσει» την υποκριτική

Αυτές οι ιστορίες δείχνουν ότι η επιτυχία μεταξύ των σταρ, όπως και παντού, είναι μια ομαδική προσπάθεια...

Η Drew Barrymore υποφέρει από προβλήματα αλκοόλ και ναρκωτικών από την εφηβεία της και αν δεν είχε την υποστήριξη στενών φίλων της, όπως η Cameron Diaz, ίσως να μην τα ξεπερνούσε ποτέ. Μάλιστα, μια παρέμβαση φίλων της το 2019 υπήρξε «σωτήρια» για την ίδια. Για την ακρίβεια, η Drew Barrymore σταμάτησε να πίνει. «Έχω απόλυτη πίστη σε αυτήν», δήλωσε η φίλη της, Cameron Diaz, στους «Los Angeles Times». 

Η Drew Barrymore και η Cameron Diaz

Ο Pedro Pascal έχει ξεχωρίσει χάρη στους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δύο δημοφιλείς σειρές, το «The Last of Us» και το «The Mandalorian». Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι, όπως θυμάται η φίλη του Sarah Paulson. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν μόλις ξεκινούσαν την καριέρα τους. «Υπήρχαν φορές που του έδινα χρήματα για να φάει», είπε η Paulson σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Esquire».  

Οι Pedro Pascal και Sarah Paulson

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Friends», η Courteney Cox, η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow εξακολουθούν να είναι στενές φίλες, όπως φάνηκε από την υποστήριξη που παρείχαν στην Cox, όταν απέκτησε το αστέρι της στο Walk of Fame στις 27 Φεβρουαρίου. Στην ευχαριστήρια ομιλία της, η Cox τόνισε πόσο σημαντικοί ήταν για εκείνη οι συμπρωταγωνιστές της. «Είναι τόσο υπέροχοι φίλοι μου και είναι οικογένεια για εμένα, οπότε ένιωσα πραγματικά άνετα... είναι οι αδελφές μου». Αργότερα, η Άνιστον απάντησε με τον ίδιο τρόπο. «Από την αρχή... όταν τη γνωρίσαμε, ήταν τρυφερή, ενδιαφερόταν για τα πάντα… ως θαυμαστές θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε που μας κάνεις να γελάμε... είσαι ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον πλανήτη Γη. Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένη από ένα αστείο της Courteney».  

Οι Courteney Cox,  Jennifer Aniston και Lisa Kudrow

Ο Nicolas Cage ήταν αυτός που πρότεινε στον Johnny Depp να «δοκιμάσει» την υποκριτική. Ο Cage έθεσε το θέμα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού Monopoly στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν ο πρωταγωνιστής του «National Treasure» έφερε τον Depp σε επαφή με τον ατζέντη του. Μέχρι τότε, ο Depp ήθελε να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική. Όπως δήλωσε ο Cage στους «New York Times»: «Τον έστειλα να συναντηθεί με τον ατζέντη μου. Εκείνη τον έστειλε στην πρώτη του οντισιόν, που ήταν το ‘’A Nightmare on Elm Street’’. Πήρε τον ρόλο εκείνη την ημέρα». 

Ο Nicolas Cage και ο Johnny Depp

Όταν ο Tom Hanks κέρδισε το βραβείο «Cecil B. Demille» το 2020, η Charlize Theron τον ευχαρίστησε σε μια συγκινητική ομιλία. Η Theron θυμήθηκε πως κατά τη διάρκεια της οντισιόν της για την ταινία «That Thing You Do», την οποία σκηνοθέτησε ο Hanks, η ηθοποιός σκέφτηκε ότι τα θαλάσσωσε εντελώς... «Είχα ξεχάσει να αναπνεύσω και ο Tom με κοίταξε ευγενικά και είπε: "Λυπάμαι πολύ, Charlize, σε πειράζει να μου δώσεις μόνο πέντε λεπτά;. Πρέπει να βγω έξω, αλλά θα επιστρέψω αμέσως και θα ξανακάνουμε τη σκηνή". Ο Τομ δεν χρειαζόταν πέντε λεπτά. Εγώ χρειαζόμουν πέντε λεπτά. Αυτά τα πέντε λεπτά ήταν ένα δώρο για εμένα, επειδή είδε μια νευρική, ιδρωμένη νεαρή ηθοποιό, που αδυνατούσε να κρύψει μια κρίση πανικού. Τέτοιος άνθρωπος είναι», ανέφερε η ίδια.  

Ο Tom Hanks και η Charlize Theron


H Penélope Cruz και η Salma Hayek είναι οι πιο διάσημες φίλες στο Χόλιγουντ. Όταν η Hayek εξομολογήθηκε ότι είχε παρενοχληθεί από τον παραγωγό Harvey Weinstein το 2017, η Penélope Cruz στάθηκε «βράχος» δίπλα της. Πιο συγκεκριμένα, της έγραψε σε μια ανάρτησή της στο Instagram: «Σε αγαπώ, όμορφη φίλη μου. Αλλά γιατί πρέπει να παλεύουμε με νύχια και με δόντια για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας; Νομίζω ότι είναι επειδή εμείς, ως γυναίκες, έχουμε υποτιμηθεί καλλιτεχνικά, σε σημείο που η κινηματογραφική βιομηχανία σταμάτησε να καταβάλλει προσπάθειες για να καταλάβει τι θέλει να δει το γυναικείο κοινό και τι ιστορίες θέλουμε να αφηγηθούμε». 

H Penélope Cruz και η Salma Hayek

Οι δύο αστέρες του «Good Will Hunting» συναντήθηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980, όταν ο Ben Affleck ήταν οκτώ ετών και ο Matt Damon 10. Η φιλία τους ξεκίνησε όταν ο Affleck στάθηκε απέναντι σε έναν νταή για να προστατεύσει τον Damon. «Θυμάμαι ότι ήταν μια μεγάλη στιγμή», είπε ο Damon σε συνέντευξή του το 2019. Επιπλέον, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν οι δυο τους προωθούσαν την ταινία τους «Air», είπαν ότι είχαν κοινό τραπεζικό λογαριασμό μαζί για χρόνια, ώστε να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους: «Είναι ένα περίεργο πράγμα εκ των υστέρων, αλλά όσο ο ένας από εμάς είχε χρήματα, ξέραμε ότι το ρεύμα δεν πρόκειται να κοπεί», ανέφεραν χαμογελώντας οι ίδιοι. 

Ο Ben Affleck και ο Matt Damon

Πηγή: skai.gr