Angelina Jolie: Νιώθει πολύ μόνη μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει «αντικοινωνική» την Αντζελίνα Τζολί, κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια στο παρελθόν

Η Αντζελίνα Τζολί είναι μόνη εδώ και αρκετό καιρό, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ. Στις 26 Απριλίου, η «μοναχική» πλέον ηθοποιός έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο δείπνο του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του προέδρου της Νότιας Κορέας

Η μελαχρινή καλλονή έφτασε φορώντας ένα μπεζ vintage φόρεμα Chanel μαζί με τον γιο της Maddox, ωστόσο δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. 

«Έχει περάσει καιρός από τότε που βρέθηκε μπροστά σε τόσες πολλές κάμερες», υποστήριξε πρόσφατα άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού. «Η Τζολί έχει κλειστεί στον εαυτό της περισσότερο από ποτέ».

Ο ίδιος άνθρωπος εξήγησε ότι η 47χρονη ηθοποιός δεν βγαίνει πλέον έξω μετά το διαζύγιό της από τον Πιτ, το 2016. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 14 χρόνια πριν χωρίσει. Μετά το δύσκολο διαζύγιο, η Τζολί παραιτήθηκε ακόμη και από τη θέση της ειδικής απεσταλμένης στα Ηνωμένα Έθνη, αφού την κατείχε για δεκαετίες.

«Δεν μιλάει ούτε με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια, ενώ δεν έχει επαφή ούτε με κάποιον συγγενή της. Η ζωή της είναι πολύ μοναχική», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει «αντικοινωνική» την Αντζελίνα Τζολί, κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια στο παρελθόν. «Δεν έχω πολλούς φίλους. Ο Μπραντ είναι πραγματικά ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μιλά», είπε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. 

Τέλος, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι η ηθοποιός δεν επιθυμεί να δεσμευτεί ξανά με κάποιον. «Η Angie είχε ένα τόσο ζωντανό, περιπετειώδες πνεύμα, αλλά το φως της έχει πραγματικά σβήσει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι με τον καιρό θα είναι ανοιχτή στο να βγει ραντεβού και να διασκεδάσει ξανά. Τα παιδιά της απλά θέλουν να τη δουν να είναι πραγματικά ευτυχισμένη». 
 

Πηγή: skai.gr