Εκτοξεύθηκε η τιμή του βιβλίου της Αν Χες μετά τον θάνατό της - Κοστίζει μέχρι και 949 δολάρια

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η τιμή του βιβλίου ήταν στα 26 δολάρια. Μετά τον πρόωρο θάνατό της πωλείται μεταξύ άλλων ως «συλλεκτικό» από γνωστή διαδικτιακή πλατφόρμα

Τα απομνημονεύματα της Αν Χες (Anne Heche) «Call Me Crazy», έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ανά τον κόσμο αναγνωστών, με αποτέλεσμα η τιμή τους να έχει εκτοξευθεί, σύμφωνα με το ΕΤ.

Το βιβλίο -που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Scribner στις 4 Σεπτεμβρίου 2001- μετά τον πρόωρο θάνατό της πωλείται μεταξύ άλλων ως «συλλεκτικό» από γνωστή διαδικτιακή πλατφόρμας αγορών με τιμή που κυμαίνεται από 739 έως και 949 δολάρια. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η τιμή του ήταν στα 26 δολάρια.

Χαρακτηρίζοντάς το ως «η άλλη πλευρά» η ηθοποιός περιγράφει τον αγώνα της να ξεπεράσει μια πολύ δύσκολη και κακοποιητική παιδική ηλικία που είχε, την επιτυχία της στον κόσμο του θεάματος και την πολύκροτη σχέση με την Έλεν ΝτιΤζένερις (Ellen DeGeneres).

Σε μια συνέντευξη της στο podcast «Behind the Velvet Rope», η Χες είχε αποκαλύψει την συγγραφή ενός νέου βιβλίου με τίτλο «Call Me Sane» το οποίο θα ήταν η συνέχεια του πρώτου και θα εξιστορούσε το ταξίδι της να ξεπεράσει τα τραύματα και την κακοποίηση, βοηθώντας παράλληλα και άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Σκέφτεσαι: "πώς μπορώ να ανακτήσω τον εαυτό μου και παράλληλα να βοηθήσω και άλλους με κάποια βήματα και πρακτικές, να γίνει πιο γρήγορα, με λιγότερο πόνο και υποστήριξη καλά; Ποιος μπορεί να σου απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις;"», είπε η ηθοποιός.

Η Αν Χες πέθανε σε ηλικία 53 ετών μια εβδομάδα μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε πέφτοντας πάνω σε σπίτι στην Καλιφόρνια. Η οικογένειά της αποφάσισε να αποσυνδέσει τη μηχανική υποστήριξη όταν κρίθηκε από τους γιατρούς εγκεφαλικά νεκρή στις 12 Αυγούστου.

Πηγή: skai.gr