Κλείσιμο

Άμπερ Χερντ: «Ο Ντεπ είναι φανταστικός ηθοποιός...» – Η πρώτη της συνέντευξη μετά την ήττα της– Βίντεο

Η Χερντ είπε επίσης ότι «δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται κανείς για μένα, ή τι κρίσεις θέλεις να κάνεις για το τι συνέβη στο σπίτι μου, στο γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να τα ξέρει αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

Δηκτική για τον Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε η Άμπερ Χερντ στην πρώτη συνέντευξη της μετά τη δικαστική ήττα της, αποκαλώντας τον «φανταστικό ηθοποιό». 

Η ηθοποιός μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο NBC για το ρόλο που διαδραμάτισαν τα social media, λέγοντας ότι ο σχολιασμός στο διαδίκτυο για την πολύκροτη υπόθεση ήταν «άδικος» απέναντί της.

«Δεν κατηγορώ (τους ενόρκους). Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι αγαπητός και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η Χερντ, ωστόσο, επέκρινε τους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι ήταν αδικαιολόγητα και συντριπτικά στο πλευρό του Ντεπ σε όλη τη διάρκεια της δίκης των επτά εβδομάδων.

Η Χερντ είπε επίσης ότι «δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται κανείς για μένα, ή τι κρίσεις θέλεις να κάνεις για το τι συνέβη στο σπίτι μου, στο γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να τα ξέρει αυτά τα πράγματα».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά σχόλια, ακόμα κι αν νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσες να με κοιτάξεις στα μάτια και να μου πεις ότι πιστεύεις πως στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο» πρόσθεσε. 

To ΝΒC αναφέρει πώς το hashtag #justiceforjohnnydepp (δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ) στο TikTok είχε 20 δισεκατομμύρια προβολές ενώ το #justiceforamberheard (δικαιοσύνη για την Άμπερ Χερντ) συγκέντρωσε περίπου 27 εκατομμύρια.

Πηγή: skai.gr