Μπορεί να έχει αφήσει πίσω της την έντονη δημοσιότητα του Χόλιγουντ, όμως η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) εξακολουθεί να απολαμβάνει μια ξεχωριστή έξοδο. Η 40χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το El Celler de Can Roca στη Ζιρόνα, το εστιατόριο με τα τρία αστέρια Michelin, δίνοντας μια σπάνια εικόνα από τη ζωή της στην Ισπανία.
Στο στιγμιότυπο, η πρωταγωνίστρια του «Aquaman» χαμογελά καθώς ξεφυλλίζει τον κατάλογο των κρασιών. «Αυτός μάλιστα, είναι ένας κατάλογος κρασιών του γούστου μου», έγραψε στη λεζάντα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μενού «Festival» του εστιατορίου μπορεί να αγγίζει τα 315 ευρώ το άτομο.
Η ανάρτηση απέχει από τις εικόνες που κυριαρχούσαν στα μέσα ενημέρωσης την περίοδο της δικαστικής διαμάχης της με τον Τζόνι Ντεπ. Τα τελευταία χρόνια, η Χερντ έχει επιλέξει τη Μαδρίτη ως βάση της, με την καθημερινότητά της να περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα τρία παιδιά της.
Πριν εγκατασταθεί στην ισπανική πρωτεύουσα, είχε περάσει ένα διάστημα στη Μαγιόρκα. Άνθρωπος από το περιβάλλον της είχε δηλώσει στο «People» ότι η δίκη ήταν εξαιρετικά πιεστική και πως η ηθοποιός ήθελε να κάνει μια νέα αρχή, αφιερώνοντας χρόνο σε όσα αγαπά.
Η Χερντ μιλά ισπανικά και έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να παραμείνει στη χώρα. Όταν φωτογράφοι τη ρώτησαν αν σκοπεύει να συνεχίσει να ζει εκεί, απάντησε: «Ναι, το ελπίζω. Μου αρέσει πολύ να ζω εδώ». Σε άλλη ερώτηση για την οικογένειά της, είχε ζητήσει διακριτικότητα: «Είναι η ιδιωτική μου ζωή και ζητώ σεβασμό».
Οι οικογενειακές στιγμές αποτελούν πλέον μεγάλο μέρος όσων επιλέγει να μοιράζεται δημόσια. Έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το Halloween στη Μαδρίτη, όπου ντύθηκε μάγισσα, αλλά και στιγμιότυπα από οικογενειακά τραπέζια της Ημέρας των Ευχαριστιών. Τον περασμένο μήνα ανέβασε επίσης φωτογραφίες με την κόρη της, μετά τη συμμετοχή της στον αγώνα δρόμου KLM Norte Sur 10 χιλιομέτρων.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.