Κλείσιμο

Η επικίνδυνη γοητεία της Aμπερ Χερντ και όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τον «τοξικό έρωτα» του Τζόνι Ντεπ

Η δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ και ο θυελλώδης έρωτας με τον Ιλον Μάσκ.Ποια είναι τελικά η Άμπερ Χερντ. 

Διαθέτοντας ένα σεξαπίλ που ζηλεύουν πολλές και ένα αγέρωχο βλέμμα που δεν περνάει απαρατήρητο, η Amber Heard το τελευταίο διάστημα βλέπει το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε όλα τα media,εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

Την ίδια ώρα, λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής να έρχονται το φως της δημοσιότητας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα διαχυτικά στιγμιότυπα σε ασανσέρ με τον ιδρυτή της Tesla ενόσω ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό, αμφιταλαντεύεται στην εικόνα του καλού κοριτσιού και της υποκρίτριας γυναίκας με ερμηνείες οσκαρικών προδιαγραφών.

Πρώιμα χρόνια

Πριν από τριανταέξι χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου του 1986 ήρθε στον κόσμο η Amber Heard, η οποία έμελλε όχι απλώς να ταράξει τα νερά του Hollywood και να εντυπωσιάσει με τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά να αλλάξει και όλα τα δεδομένα της αμερικανικής ομορφιάς. Γεννημένη στο Τέξας και έχοντας πατέρα του επιχειρηματία David Heard και μητέρα την Paige Parsons, η μικρή τότε Amber μαζί με την θετή αδερφή της Whitney Heard, μεγάλωσαν σε ένα καθολικό σπίτι με μέτρια οικονομική άνεση.

Στα μόλις δεκαέξι της χρόνια κλήθηκε να αντιμετωπίσει την σκοτεινή πλευρά της ζωής, αφού έχασε την καλύτερή της φίλη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα να χάσει την πίστη της και από εκεί και έπειτα, να στραφεί στον αγνωστικιστμό. Ένα χρόνο αργότερα, εγκαταλείπει το λύκειο για να ασχοληθεί με το μόντελιγκ και χρόνια μετά αναφέρει πως η εμπειρία ήταν φρικτή και καθόλου επικερδής.

Χωρίς όμως να χάνει την αυτοπεποίθησή της, μετακομίζει στο Λος Άντζελες προκειμένου να γίνει ηθοποιός.

Τα πρώτα βήματα στον κόσμο της υποκριτικής

To 2004 ήταν σίγουρα μια από τις πιο ευνοϊκές για την ηθοποιό χρονιές, αφού κατόρθωσε να εμφανιστεί σε δύο video clips των Kenny Chesney και Eisley και παράλληλα, να πάρει τους πρώτους της ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι μίνι εμφανίσεις της στα Newport Beach και Criminal Minds, Californication και στις ταινίες «Friday Night Lights», «Alpha Dog» και «Délire Express».

Αν και η αρχή είχε γίνει και η σταρ βρέθηκε να συμμετέχει και να πρωταγωνιστεί σε αρκετές άλλες σειρές και ταινίες, η πρώτη μεγάλη επιτυχία ήρθε με το blockbuster του 2016 «The Danish Girl» και συνεχίστηκε με το «Justice League» του 2017 και το «Aquaman» του 2018.

Από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον κόσμο της υποκριτικής, βρέθηκε να φιγουράρει στη λίστα «τα πιο σέξι κορίτσια του κόσμου» και σύντομα να μετατραπεί στην απόλυτη ξανθιά φαντασίωση της εποχής μας.

Η αγάπη για τα παλιά αυτοκίνητα και τα όπλα

Η Amber Heard κόντρα στις πατριαρχικές και απαρχαιωμένες πεποιθήσεις που θέλουν τις γυναίκες να ασχολούνται μόνο με την ομορφιά και την μόδα, δεν διστάζει να αποκαλύψει δημόσια την αγάπη της για τα όπλα και για τα παλιά αυτοκίνητα. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να τα επιδιορθώνω μόνη μου όσο μπορώ και αγοράζω ανταλλακτικά στο e-Bay».

Προσωπική ζωή

Τονίζοντας πως δεν της αρέσει να της βάζουν ετικέτες, το 2010 εμφανίζεται στο GLAAD μαζί με την γνωστή φωτογράφο Tasya van Ree και δηλώνει Bisexual. H σχέση τους διήρκησε για τέσσερα χρόνια και το 2012 αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Λίγο μετά την συνεργασία της με τον Johnny Depp στο «Τhe Rum Diary» ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες περί σχέσης οι οποίες επαληθεύτηκαν με τον αρραβώνα τους το 2014 και τον γάμο τους ένα χρόνο αργότερα.

Το διαζύγιο όμως δεν άργησε να έρθει και από το 2016 μέχρι και σήμερα, οι δύο τους αναλώνονται σε μια δικαστική μάχη χωρίς όρια.

Από το 2016 και ενόσω ήταν ακόμη μαζί με τον Johnny Depp φημολογείται ότι διατηρούσε δεσμό με τον Elon Musk, ενώ οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Machete Kills» το 2013.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 2017 και διήρκησε έναν περίπου χρόνο, ενώ σήμερα ο πλουσιότερος άντρας του κόσμου βρέθηκε σχεδόν μπλεγμένος στο σκάνδαλο της δίκης, με τις φήμες να τον θέλουν να πάρει θέση στη μήνυση, πράγμα που εκείνος απορρίπτει. Η τελευταία της σχέση φέρεται να ήταν στις αρχές του 2021 με την κινηματογραφίστρια Bianca Butti. Την χρονιά εκείνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Oonagh Paige Heard, μέσω παρένθετης μητέρας.

Το 2016 η Amber Heard δημοσίευσε το πρώτο της κοινό ποστ με τον Elon Musk και με αυτό τον τρόπο, επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Πίσω στο 2018, βρίσκουμε την Amber Heard να υπογράφει ένα άρθρο στην Washington Post στο οποίο περιγράφει τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης και να εμφανίζεται με μελανιές.

Αν και η ίδια τότε δεν κατονόμασε τον πρώην σύζυγό της, η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και ο ηθοποιός ξαφνικά κλήθηκε να «πληρώσει» χάνοντας πολλούς προσοδοφόρους ρόλους και συνεργασίες.

Χωρίς να θέλει να το προσπεράσει, o Depp μήνυσε την Heard για συκοφαντική δυσφήμιση και διεκδίκησε αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Σήμερα, τόσο στις δικαστικές αίθουσες, όσο και σε δηλώσεις τους στον Τύπο, οι δύο τους κατηγορούν ο ένας τον άλλον για πράξεις σωματικής και ενδοοικογενειακής βίας και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον έγγαμο βίο τους αφήνουν άναυδους τους πάντες.

Πηγή: Μust