Κλείσιμο

A$AP Rocky: Οι θαυμαστές του τον κατηγορούν ότι υποστηρίζει την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία

Ο ράπερ σε ελάχιστα λεπτά διέγραψε την ανάρτησή του

Ο ράπερ A$AP Rocky κατηγορήθηκε ότι προωθεί την τρομοκρατία, αφού μοιράστηκε μια εικόνα που δείχνει τον εαυτό του να φοράει ένα μενταγιόν σε σχήμα «Ζ» και φτιαγμένο από τανκς. 

Ο 34χρονος σταρ «ανέβασε» τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, ωστόσο σύντομα δέχτηκε καταιγισμό σχολίων από τους θαυμαστές του, που τον κατηγορούσαν ότι υποστηρίζει την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. 

Ο ράπερ A$AP Rocky

Ο ράπερ σε ελάχιστα λεπτά διέγραψε την ανάρτησή του, ωστόσο η εικόνα ήδη είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι θαυμαστές του -και όχι μόνο- τον κατηγόρησαν ότι υποστήριξε τους βομβαρδισμούς του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, δημοσιεύοντας την εικόνα του σημαντικού συμβόλου που είναι φορτωμένο με αρνητικούς συνειρμούς. 

Το σύμβολο «Z» έχει χρησιμοποιηθεί από τον Πούτιν και τα στρατεύματά του για την προώθηση του πολέμου του κατά της Ουκρανίας και το σήμα έχει χαρακτηριστεί ως το αντίστοιχο της σβάστικας του Χίτλερ, κάτι που οι ακόλουθοί του τού έγραψαν στα σχόλια. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το σύμβολο είναι μια σύντομη εκδοχή του «Za pobedu», που σημαίνει «Για τη νίκη» και σημείωσαν την ομοιότητά του με τη σβάστικα, το σύμβολο που χρησιμοποίησε η ναζιστική Γερμανία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δίνοντας στο «Ζ» το παρατσούκλι «σβάστικα του Πούτιν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

«Καταλαβαίνεις τι έκανες τώρα;... Προφανώς, κάποιος δεν διαβάζει τις ειδήσεις… Ο νέος Kanye West;», έγραψε ένας χρήστης, ενώ πολλοί του ζητούσαν να διαγράψει την ανάρτησή του, κάτι που ο ράπερ έκανε σε ελάχιστα λεπτά.

Πηγή: skai.gr